Hyvesblog
Image default
Business / Marketing and Advertising

Incassobureau in Arnhem en omgeving gezocht? Stop met zoeken

Als u moeite heeft om betaald te krijgen voor een door u reeds uitgevoerd project, kunnen de professionals van Groeneveld Gerechtsdeurwaarders, hét incassobureau Arnhem u vast en zeker helpen. Maar ik wil u toch eerst wat meer vertellen over hoe u zelf er op voorhand alles aan kan doen om ervoor te zorgen dat uw facturen beter betaald worden. Als u immers de redenen kent waarom klanten u niet betalen, bespaart u daarmee op zijn minst veel frustraties, tijd, energie en ergernis. Al zullen er altijd klanten zijn die wat u ook op voorhand doet, uw factuur niet betalen.

Groeneveld GDW Arnhem helpt uw cashflow op peil te houden

Om een probleem op te lossen – ongeacht welk probleem – is het belangrijk om te begrijpen waarom het probleem zich in de eerste plaats voordoet en waarmee incassobureau Groeneveld GDW Arnhem uw cashflow op peil kan houden.

Facturering komt als een verrassing

Om welke reden dan ook, uw klant verwachtte geen factuur van u, hij verwachtte een lager bedrag, of misschien verwachtte hij de factuur op een later tijdstip. Wat de reden ook is, slechte communicatie kan en zal af en toe leiden tot een verrassing in de facturatie. En als het gaat om betaald krijgen, zijn verrassingen meestal niet goed.

Verloren factuur

Menig kantoor is een puinhoop met stapels papier – tekeningen, facturen, kwitanties en nog veel meer – bezaaid met papier. Het is dan ook niet verwonderlijk dat een factuur af en toe verloren gaat. Ook gemailde facturen verdwijnen af en toe op wonderbaarlijke wijze.

Vergeten te betalen

Het gebeurt. In diverse sectoren kan het bij tijd en wijle buitengewoon druk zijn. Medewerkers zijn veel buiten het kantoor en rennen van de afspraak naar de andere. Als iemand zoveel aan zijn hoofd heeft, kan het gebeuren dat je facturen over het hoofd ziet.

De klant kan niet betalen

Het beheer van de cashflow is een grote uitdaging voor veel bedrijven maar ook particulieren. Het kan erg lang duren om betaald te worden voor een project, terwijl tegelijkertijd veel projecten grote hoeveelheden geld nodig hebben om ze van de grond te krijgen. Samen kunnen deze twee factoren het soms moeilijk maken om tijdig te betalen.

Conclusie

Het negeren van een enkele niet-betalende klant kan een groter probleem worden als u het te lang op zijn beloop laat. Het is duidelijk dat u het liefst vroeg dan laat verdere actie moet ondernemen. Het goede nieuws is dat u opties hebt dankzij de professionals van Groeneveld Gerechtsdeurwaarders.