Hyvesblog
Image default
Business / Marketing and Advertising

Een Peugeot scooter koop je natuurlijk bij Polderscooter

Bij Polderscooter heb je een grote keuze in populaire scootermerken zoals bijvoorbeeld de scooters van Peugeot. Naast nieuwe scooters is er een ruime keuze aan budgetvriendelijke tweedehands scooters en is er de mogelijkheid om bij Polderscooter voordelig je scooter te leasen. Daarnaast is Polderscooter het adres voor scooteronderdelen en handige accessoires en bieden ze een uitgebreide onderhoudsservice met pechhulp.

De Peugeot scooters

Peugeot Scooters heeft de afgelopen jaren naam en faam gemaakt met ‘kwaliteit verpakt in een Frans design’. En wat er ook veranderd is aan de Peugeot scooters, de veelzijdigheid, het praktische aspect en de kwaliteit van de scooters is nooit verloren gegaan. Zo is op het gebied van opbergruimte een Peugeot scooter één van de beste keuzes: de meeste modellen hebben veel opbergruimte voor spullen in de buddyseat. 

Voor zo’n Peugeot scooter kun je natuurlijk terecht bij Polderscooter. Polderscooter heeft verschillende Peugeot scooters in het assortiment verdeeld over drie modellen: 

  • De Peugeot Kisbee-lijn die ideaal is voor dagelijks gebruik in de stad of voor woon-werkverkeer.

  • De Speedfighters, sportieve en elegante scooters met handige technische features.

  • De Peugeot Django Allure scooter een scooter met retro-look die klasse en elegantie uitstraalt.

Een Peugeot scooter kopen of leasen bij Polderscooter

Een scooter is natuurlijk een grote uitgave, bij een Peugeot scooter is dat niet anders. Gelukkig kun je bij Polderscooter je scooter niet alleen kopen maar ook leasen of in drie keer betalen met In3.

Bij het leasen van een Peugeot scooter betaal je de scooter in termijnen af. Je bent bij het leasen van je scooter direct eigenaar van je scooter. Leasen bij Polderscooter is helder en transparant, geen kleine lettertjes of nare verrassingen achteraf. Je kunt er zelfs nog een nachtje over slapen.

Met in3 betaal je jouw Peugeot scooter in drie keer, zonder extra kosten. Als je kiest voor In3 dan betaal je het volledige bedrag in drie gelijke delen binnen 60 dagen. Op de dag van je bestelling betaal je het eerste deel via iDeal. 30 dagen later betaal je het tweede deel en weer 30 dagen later het derde deel.