Hyvesblog
Image default
Business / Marketing and Advertising

Op Technischeprodukten.nl zijn alle houtboren binnen handbereik

Voor klusgereedschap kunt u het beste naar Technischeprodukten.nl gaan! Het kan zijn dat u even snel iets wil dicht kitten of dat iets moet worden geboord, maar helaas beschikt u niet over het juiste gereedschap. De brede voorraad en het aanbod zorgen ervoor dat u altijd wel kunt vinden wat u zoekt. Het assortiment verschilt van technische sprays tot boren en van lijmkits tot handschoenen. Wanneer u niet zo van het online bestellen bent, kunt u natuurlijk ook langskomen in onze winkel in Veenendaal. Voor persoonlijk advies kunt u daarnaast ook contact opnemen met de klantenservice van Technischeprodukten.nl.

Onze houtboren functioneren zeer goed en hebben oog voor detail

Zoals in de introductie genoemd bieden wij vijf verschillende categorieën houtboren aan. Ten eerste de slangenboor, die erom bekend staat erg lang te zijn. De slangenboor is ideaal voor het maken van afgewerkte ronde gaten en de slangenboor beschikt over een goede hitteafvoer. Bovendien is de slangenboor geschikt voor de meest voorkomende houtsoorten en zachte materialen. Naast de slangenboor bieden wij u de azobeboor, die ook wel de azobe slangenboor wordt genoemd. Deze boor is ideaal om te gebruiken bij hardhout en de lagering van de azobe slangenboor is extra hard zodat hij kan boren in verschillende soorten hardhout. Ten derde beschikken wij over de speedboor, die zijn naam dankt aan de snelheid waarmee het boort. Deze boor kunt u gebruiken voor de meest voorkomende soorten houd en ook voor zachte materialen. De speedboor beschikt over een punt en is daarom ideaal voor het boren van brede tot kleine gaten. Als vierde bieden wij u de Forstner boor, die eigenlijk een cilinderboor is en de ultieme boor is om grote (blinde) gaten te boren en te verzinken. Tenslotte hebben we nog de machinaal boor, die een centreerpunt heeft in gehard staal.

Meer informatie over Technischeprodukten.nl?

Dan kunt u gerust een kijkje nemen op onze website om te kijken wat we voor u in de aanbieding hebben. Mocht u nog vragen hebben, stel ze dan vrijblijvend via de contactgegevens op de website. Onze medewerkers nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.