Hyvesblog
Image default
Business / Marketing and Advertising

De kwaliteit van Hoveniersbedrijf v.d. Kraats

Hoveniersbedrijf v.d. Kraats helpt u niet alleen om uw droomtuin te verwezenlijken. Wij doen ook het onderhoud van veel tuinen. Een tuin is immers constant in beweging, planten blijven groeien en seizoenen wisselen elkaar af. Een tuin vraagt dus om veel onderhoud.

Hoe onderhoud u uw tuin in de zomer?

Het onderhouden van een tuin is voor veel mensen lastig, maar wel belangrijk. Wanneer er niet wordt gewerkt in de tuin op de juiste momenten, kan uw tuin in een wildernis veranderen en heeft u er minder lol van. Om die reden kiezen veel mensen ervoor om professionele hoveniers in te huren die voornamelijk in de herfst en winter de tuin onderhouden. In de zomer is het echter ook belangrijk om de tuin goed te onderhouden. Daarom hierbij enkele tips.

Onkruid

In de zomer is het een stuk prettiger om in de tuin te werken. De zon op het gezicht, vogels om u heen en alles staat in bloei. Het blijft ook in de zomer belangrijk om het onkruid weg te halen en correctie snoei uit te voeren aan andere vaste planten en struiken. In de zomermaanden is het natuurlijk extra leuk om vlinders en bijen te lokken. Kies er daarom voor om leuke planten en struiken te plaatsen waarmee u deze dieren lokt. Dit kan bijvoorbeeld slangenkruid zijn, bessenstruiken of lavendel. Het plaatsen van een vogelhuisje of het ophangen van een vlinderkastje kan ook heel leuk zijn.

Hoveniersbedrijf v.d. Kraats in de zomer

Hoveniersbedrijf v.d. Kraats helpt u bij het ontwerpen, de aanleg en het onderhoud van uw tuin, ongeacht het seizoen. Onze dynamische en ervaren medewerkers hebben de kennis en de apparatuur om elke keer een perfect resultaat op te leveren. Kwaliteit is voor ons erg belangrijk. Dat ziet u niet alleen terug in ons professionele onderhoud en prachtige tuinontwerpen, maar ook aan ons brede assortiment aan moderne machines en apparatuur. Door onze gespecialiseerde en efficiënte apparatuur kunnen onze medewerkers elke klus nauwkeurig en snel uitvoeren. Neem dus snel een kijkje op onze website of neem contact met ons op voor alle mogelijkheden voor uw tuin.