Hyvesblog
Image default
Business / Marketing and Advertising

Eiken vloer van Bax Houthandel

Bent u op zoek naar een eiken vloer voor in uw woonruimte? Bij Bax Houthandel hebben wij ruim vijfentwintig jaar ervaring in de productie van houten vloeren. Bij ons kunt u rekenen op de beste kwaliteit bij alle typen vloeren die wij produceren, leveren en plaatsen. Ook als uw budget niet zeer hoog is, kunt u bij ons al snel passende vloeren vinden die wél binnen uw prijsklasse passen.

Eiken vloer van hoge kwaliteit

U kunt bij ons een eiken vloer aanschaffen van zeer hoge kwaliteit. Naast de kwaliteit heeft u ook nog eens een zeer ruime keuze in vloeren. Wij leveren namelijk vloeren die bestaan uit planken, brede vloeren of bijvoorbeeld vloeren met een breed visgraat motief. Als u onze hulp inschakelt, vragen wij eerst naar uw wensen en ideeën. Wij kunnen dan eventueel ook advies geven welk type het beste bij uw woning past. Weet u al precies waar u naar op zoek bent? Dan kunnen wij deze stap overslaan. Naast het motief moet u overigens ook rekening houden met de basiskleuren en de technieken die gebruikt worden om de vloeren te beschermen, zoals bijvoorbeeld een polyurethaan toplaag. Bij Bax Houthandel kunt u kiezen uit drie typen vloer van eiken: de eerste is de lamelparket. Hierbij kunt u ook weer kiezen uit twee varianten, namelijk het budget parket en multiplank parket. Deze worden altijd geproduceerd met een houten toplaag voor de bescherming. Een tweede type waar u uit kunt kiezen zijn de massief houten vloeren. De laatste optie zijn de speciale vloeren van eiken, deze zijn extra breed.

Bax Houthandel – uw specialist

Bax Houthandel is al jarenlang uw specialist en is ontstaan vanuit een groot bedrijf. Dit bedrijf bestond in de jaren zestig en had veel sloopklussen en projecten waarbij balken werden afgebroken. Bax Houthandel besloot om van deze overgebleven onderdelen juist vloerdelen te maken. Wat startte als een klein bedrijf is uitgegroeid tot de grote naam die wij vandaag de dag zijn. Wij helpen u graag bij het kiezen, leveren en plaatsen van vloeren met onze passie, enthousiasme en service. Wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op.

Kijk voor meer informatie over onze eiken vloer op https://baxhouthandel.com/eiken-houten-vloeren/.