Hyvesblog
Image default
Business / Marketing and Advertising

SEO Specialist

Online zichtbaarheid, daar draait het tegenwoordig allemaal om. Ondernemers zijn er inmiddels wel van overtuigd dat een website voor de onderneming onontbeerlijk is. Je kunt gewoon niet meer zonder. Het internet is een volwassen afzetkanaal geworden voor bedrijven.

Het internet omvat miljarden internetpagina’s en dagelijks komen er vele honderdduizenden bij. Hoe kunnen uw potentiële klanten nu juist úw website vinden? Is het zoeken naar een speld in een hooiberg? Dat lijkt misschien wel zo, maar met de hulp van een SEO specialist kunt u de hooiberg reduceren tot een hoopje stro. Zo hebben uw potentiële klanten veel meer kans om op úw internetpagina terecht te komen.

Wilt u de online zichtbaarheid van uw internetsite vergroten, zodat uw potentiële klanten uw producten en diensten gemakkelijker kunnen vinden? Vind dan niet het wiel opnieuw uit, maar profiteer dan van de kennis en ervaring van een SEO specialist van Studio Webdigi. Neem gerust even vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen.

 

Wat is een SEO expert?

Eerst even uitleggen wat SEO is. SEO staat voor Search Engine Optimization. In goed Nederlands: zoekmachine optimalisatie. Waarom is zoekmachine optimalisatie zo belangrijk? Als we iets willen aanschaffen, raadplegen we vaak eerst het internet en dat doen we via een zoekmachine als bijvoorbeeld Bing, Yahoo of Google.

Nu de vraag: “Wat is een SEO expert?” Een SEO specialist weet precies waar een website aan moet voldoen, zodat de zoekmachines de website kunnen scannen en indexeren. De zoekmachines scannen voortdurend het hele internet met kleine programmaatjes robots genaamd. De SEO specialist weet welke parameters voor deze robots belangrijk zijn en kan zo zorgen dat uw website beter in Google gevonden kan worden.

Een hoge ranking dankzij de SEO specialist

Door de website zo goed mogelijk af te stemmen op de eisen van de zoekmachines, wordt uw website hoog in google geplaatst en op een prominente plaats in de zoekresultaten getoond. U krijgt dan een hoge ranking toegekend. Voor de zoekmachine is het belangrijk dat een zoeker direct vindt wat hij of zij zoekt. Zo blijft men de zoekmachine gebruiken. Relevante informatie bij een zoekopdracht is voor de zoekmachine dus uiterst belangrijk.

Het is zaak op de eerste pagina van de zoekresultaten getoond te worden. Bijna niemand kijkt op de andere pagina’s. Staat uw website op de eerste pagina, dan ziet u direct een stijging in het aantal bezoeken. Een SEO specialist kan dit voor u regelen. U ziet, zoekmachines spelen een sleutelrol. Zij zijn het die potentiële klanten naar uw website leiden.

https://studio-webdigi.com/seo/