Hyvesblog
Image default
Business / Marketing and Advertising

Massage Gun 101: aan de slag

Hier zijn enkele essentiële stappen voor de meest bekwame methode om een ​​massagegeweer te gebruiken:

Het is een slimme gedachte om het massagegeweer aan te zetten VOORDAT u het op uw lichaam aanbrengt. Als u dit niet doet, kan dit een beetje schokkerig zijn of meer spijtig zijn, tot verwondingen leiden.

Start op de meest gereduceerde snelheid. Totdat je de kans hebt gekregen om je weerstandsniveau te overzien, kan het moeilijk zijn om op een hoog niveau te beginnen. Onthoud ook dat irritatie een gevolg kan zijn van miniatuurscheurtjes in de spier of uitgebreide verergering. Het slaan van de spieren in accommodatie kan meer schade aanrichten dan wat dan ook. Meer is niet in alle gevallen beter.

Welke snelheid u ook gebruikt, u moet het massage pistool over de spieren “glijden”. Schandalig dalende aandrukfactor van de massagekop op het lichaam is niet vereist. Laat de massage het werk doen terwijl je het voorzichtig over de beïnvloede territoria beweegt. Denk licht aan directe dringende factor, alles in aanmerking genomen.

Kom zeker tot rust! U hebt een massagegeweer kopen om de spierpijn te verzachten, niet om het te verergeren. Als u overmatig gespannen bent en de spier gebruikt terwijl u eroverheen gaat, profiteert u niet volledig van het apparaat. Adem gewoon in, adem in, adem uit en beweeg het massagegeweer geleidelijk over de buik van de spier.

Hoe lang moet je je massagegeweer gebruiken?

Voor de meesten leidt het gebruik van een massagegeweer tot veel “goede kwelling”. Dat horen we constant. Wat betekent dat het pijnlijk is om te gebruiken op gevoelige gebieden, maar omdat het het verslapt, voelt het zoooo geweldig aan.

Is er eigenlijk een overdosis van iets dat anders goed is? Helemaal.

De bovenkant van het massagegeweer brengt met elke percussie miniatuurblessures over op het lichaam. Het huidige moment verbetert inderdaad de bloedstroom, bouwt de doorstroming op en neemt behaaglijkheid weg. Uitgesteld gebruik heeft het tegenovergestelde effect.

Volg deze regels voor het meeste voordeel:

Muscle Activation-30 Seconds: Concentreer u vóór een oefening of beweging gedurende 30 seconden op uw spieren met het massagegeweer om de spieren en zenuwstrengen te initiëren. Kan ook met bluetooth

Muscle Re-Activation-15 Seconds: tussendoor en je voelt je enigszins uitgeput? Spieren die zwak worden of passen? Geef ze een kleine lift met een extra ontmoeting van 15 seconden.

Herstel en pijnverlichting-2 minuten: na de training of wanneer DOMS begint, kunt u uw massagegeweer veilig gebruiken gedurende 2 minuten op elke spierbundel. Deze interactie kan worden herhaald voor de duur van de dag met in ieder geval 1-2 uur rust in het midden.

https://www.theragun.com/eu/en-nl/home