Hyvesblog
Image default
Business / Marketing and Advertising

Bescherming voor uw tablet: Wanneer gebruikt u welke soort hoes?

Al sinds de eerste generatie iPads en tablets hebben wij als consumenten de bijna verplichte hobby om onze kostbare apparaten zo lang mogelijk in goede staat te houden. Daarmee bedoelen we een kras vrije tablet die functioneert alsof het zijn eerste dag uit de verpakking is. 

De beste manier om uw tablet zo lang mogelijk mee te laten gaan is het gebruik van de juiste bescherming. Maar welke tablet hoes is nou de beste keus? En wanneer kiest u voor simpele kras bescherming of wanneer kiest u juist voor een waterdichte tablethoes? In deze blogpost leggen we u haarfijn uit welke soorten tablet bescherming er allemaal zijn en in welk geval u deze het beste kan gebruiken. 

Welke categorieën tablet bescherming zijn er op de markt verkrijgbaar?

In grote lijnen maken we onderscheid tussen vijf categorieën waarin de tablethouders kunnen verdelen. We zouden hier specifieker op in kunnen gaan en meer dan vijf categorieën kunnen maken maar om het overzicht te bewaren houden we het in dit artikel bij maximaal 5 afdelingen. 

  • De vertrouwde tablethoes (handheld of met standaard)
  • Tafelstandaard (tijdens gesprekken en om handsfree te werken)
  • Specialistische tablethouders voor buitenwerkers (bijvoorbeeld op de bouwplaats, langs de deuren of elders buiten)
  • Vloerstandaard (om overal de interactie met klanten te vinden)
  • Wandhouders (bevestiging aan bijna elk soort muur)

De vertrouwde tablethoes

De gouden standaard voor iedereen die met een tablet werkt. De standaard beschermhoes komt in veel soorten en maten en verschilt sterk in kwaliteit afhankelijk van het budget. Deze bescherming is het beste toepasbaar bij huis tuin en keukengebruik. Vaak is dit soort houder voorzien van een klapbare standaard waardoor deze ook stabiel neer te zetten is. 

Tafelstandaard

Tafelstandaards zorgen ervoor dat de tablet door een of meerdere mensen tegelijkertijd gebruikt kan worden door deze recht overeind op een tafel te plaatsen. Vaak zijn tafelstandaards voorzien van een draaibaar mechanisme waardoor de tablet in allerlei hoeken gedraaid kan worden, zowel horizontaal als verticaal en soms zelfs diagonaal. 

Specialistische tablethouders voor buitenwerkers

Buitenwerkers zoals gemeentewerkers, bouwspecialisten maar ook verkopers en enquêteurs maken hun werkdag vele malen efficiënter door specialistische tablet oplossingen zoals die van Tablet Ex Gear. Denk hierbij aan tablet bescherming die geïntegreerd is in een high visibility tas om overal zichtbaar en veilig te kunnen werken. 

Vloerstandaard

Vloerstandaards worden vaak gebruikt op beurzen en andere bijeenkomsten waar veel menselijk verkeer is. Door een vloerstandaard op de juiste plaats neer te zetten én de tablet te voorzien van de juiste programmatuur komen slimme ondernemers dichter hun doelgroep. Zo worden vloerstandaards onder meer gebruikt voor lead generatie en profielverrijking

Wandhouders

Wandhouders zijn de beste oplossing om een tablet op vrijwel elk horizontaal oppervlak te gebruiken. Denk hierbij aan consumenten gebruik als domotica panelof zakelijk gebruik als in en uitklok systeem of zelfs als toegangscontrole. 

Hulp nodig?

Vragen over deze blogpost? Laat een bericht achter in de comments en we helpen u graag verder bij het kiezen van de juiste tablet hoes.