Hyvesblog
Image default
Business / Marketing and Advertising

Uw website laten maken door SiteToGo

Wilt u een website laten maken? Kijk dan eens bij SiteToGo. Bij ons wordt uw website gemaakt door ervaren online marketeers. Dit zorgt ervoor dat uw website er niet alleen goed uitziet, maar ook nog eens optimaal werkt voor Google. Voor een betere vindbaarheid en echte omzet!

Website laten maken in WordPress

Bij ons kunt u een website laten maken in WordPress. Dit CMS systeem is een van de meest flexibele, uitbreidbare en gebruiksvriendelijke systemen om websites te ontwerpen en beheren. Er zijn veel voordelen aan het gebruik van WordPress. Dit systeem wordt voortdurend verder ontwikkeld en gaat mee met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van webdesign, veiligheid en zoekmachineoptimalisatie. Daarnaast is het systeem zeer gebruiksvriendelijk. Dit is niet alleen handig voor de ontwikkelaars, maar ook voor uzelf. Na het bouwen van uw site, kunt u gemakkelijk zelf ook aanpassingen maken en nieuwe pagina’s toevoegen. Hiervoor heeft u geen uitgebreide technische kennis nodig. Zoals gezegd is WordPress zoekmachinevriendelijk. U scoort dus al hoog in zoekmachines zoals Google. Bij SiteToGo helpen wij u daarbij nog verder op weg, doordat wij professionele online marketeers in dienst hebben. Zij weten alles van online marketing en kunnen uw bezoekers omzetten in klanten.

Focus op online succes

Bij SiteToGo realiseren wij sites voor MKB bedrijven, ZZP’ers en landelijke organisaties. Door onze diepgaande kennis van Google helpen wij veel ondernemers aan top posities in Google. De eerste stap is een technisch perfect gebouwde en ingedeelde site. Aan elk detail wordt aandacht besteed. Daarnaast kijken wij ook naar het kijk en klikgedrag van uw bezoekers. Hierop baseren we een strategie om uw bezoekers ook echt over te laten gaan tot actie en deze bezoekers om te zetten in klanten.

Full-service

Bij SiteToGo kunt u niet alleen terecht voor een optimale, maar vooral ook betaalbare, site. Wij helpen u ook graag bij het ontwerpen van uw logo, visitekaartje of folder. Daarnaast hebben wij professionals in dienst die vindbare teksten schrijven, Google optimalisatie (SEO), Google Ads (SEA) of Social Media regelen. Bij ons kunt u niet alleen uw site laten bouwen, maar vind u echt alles onder één dak.