Hyvesblog
Image default
Business / Marketing and Advertising

Opslagman, de beste verhuur van opslagruimtes

Opslagman, uw partner voor de opslag van uw spullen. Al bijna 20 jaar weet Opslagman haar klanten van opslagruimtes te voorzien die droog, warm en verwarmd zijn. Opslagman is gestart als vastgoedbedrijf en is later overgegaan in het verhuur van boxen. Door de jarenlange ervaring als ondernemer weten wij waar wij mee bezig zijn en hoe wij onze klanten het beste kunnen helpen. De klant is koning bij ons. Dit uit zich onder andere in het feit dat wij een eigen ophaalservice hebben. wij doen er alles aan om het u als klant zo makkelijk mogelijk te maken. Mochten er problemen met de box voordoen? Ook dan kunt u bij ons terecht. Bent u bijvoorbeeld de sleutel kwijt, dan maken wij een nieuwe voor u. Geen stress dus bij ons, wij weten raadt bij ieder probleem!

Hoe werkt het online huren bij opslagman?

Opslagman biedt alleen online de ruimtes aan. Op onze website is alle informatie te vinden die u nodig heeft. Het huren van een opslagruimte online gaat heel eenvoudig. U kiest namelijk de vestiging die het dichtst bij u in de buurt ligt. Wij hebben ruimtes in Amerongen, Veenendaal, Nieuwegein en sinds kort ook in Diemen en Utrecht. Vervolgens kunt u de opslagruimte kiezen, vult u uw persoonlijke gegevens in, bestudeert de huurovereenkomst en betaald de eerste termijn. Als het online boeken gelukt is, wordt er een persoonlijk account bij Opslagman aangemaakt. Hierin wordt de toegangscode en het boxnummer bekend gemaakt en kunt u direct gebruikt maken van de ruimte. Makkelijker kan niet! En als u nog voor 15.00 uur een box besteld heeft u de volgende dag al een ruimte tot uw beschikking.

Online verhuren is een groot succes

Wat het concept online verhuren zo’n groot succes maakt is de snelheid, flexibiliteit en uiteraard ook de kosten. U bent niet meer afhankelijk van de administratie, maar het wordt allemaal online afgehandeld. Door de lage administratiekosten kunnen wij scherpe prijzen hanteren voor onze boxen die ook aanzienlijk lager liggen dan die van de concurrent. Telefonisch zijn wij altijd bereikbaar voor al uw vragen en uiteraard kunt u op afspraak de ruimtes bezichtigen voordat u deze huurt.