Hyvesblog
Image default
Business / Marketing and Advertising

Onze kapotte plotter laten vervangen door een nieuwe

Wij moesten een nieuwe plotter kopen voor een beetje lage prijs. De reden hiervoor was omdat onze oude plotter het helaas heeft begeven. We waren bezig met een technische bouwtekening, maar op een gegeven moment wilde de plotter niet meer mee werken. Nu was het ook zo dat deze plotter ook redelijk oud was, dus hij moest sowieso vervangen worden! Dus gingen we kijken naar verschillende aanbieders die ons konden helpen met een nieuwe plotter.

Wij maken veel gebruik van een plotter!

Wij in de bouwindustrie vinden het super fijn om een plotter bij ons in de buurt te hebben. Dat komt dat we veel technische tekeningen en bouwtekeningen bij elkaar moeten leggen. Door een plotter konden we mooie die twee verschillende tekeningen bij elkaar leggen en goed zien waar wat hoorde. Het was meteen overzichtelijker. Daarom wilden we graag weer een plotter aanschaffen. Gelukkig zijn er genoeg aanbieders tegenwoordig waar je plotters kunt kopen, maar ze vroegen hoge bedragen voor alleen het apparaat. Nog niet eens het extra materiaal wat je nodig had! Uiteindelijk vonden we de website van Repromat en daar konden we meteen onze gloednieuwe plotter bestellen. Ze hadden een breed aanbod omdat ze meerdere verschillende modellen aangeboden. Maar we hebben gekozen voor een normaal model omdat we die ook bij de oude hebben.

Alles netjes geleverd

Toen we het apparaat hadden besteld, zou die binnen een paar dagen bezorgd worden en dan meteen worden geïnstalleerd door de medewerkers van Repromat. Dit vonden we zelf erg fijn, omdat we wel weten hoe het apparaat zelf werkt, maar hoe we die moeten installeren geen idee. Toen de medewerkers er waren, vonden we ze erg vriendelijk en ze wilden nog wat vragen van ons beantwoorden en hierdoor wisten we alles van de plotter. Echt een top bedrijf en als we weer wat nodig hebben, gaan ze zeker bij hun weer bestellen.

Repromat

Bent u benieuwd wat Repromat voor assortiment heeft? Bekijk dan de website van Repromat via www.repromat.nl voor meer informatie over de producten en diensten die zij leveren aan u, de klant.