Hyvesblog
Image default
Business / Marketing and Advertising

Mijn positieve ervaring met mijn ooglidcorrectie

Een ooglidcorrectie klinkt misschien eng. Pijnlijk, kans op mislukking, ga zo maar door. Ik wil je graag het tegendeel bewijzen. Daarnaast denk je misschien heb ik wel een ooglidcorrectie nodig?  Laat me de volgende punten even op een rijtje zetten om je een beter beeld te geven.

 

Wat is een ooglidcorrectie?

Een ooglidcorrectie is meer dan een esthetische ingreep. Vaak worden deze gedaan voor beter zicht. Zelf vond ik lezen en werken op de computer erg vermoeiend. Nu gaat dit veel makkelijker. Ook heb ik een frisser uiterlijk

 

Mijn ervaring met Ooglift  

Laat ik beginnen met de vraag waar je het meest mee zit over de ooglidcorrectie. Doet een ooglidcorrectie pijn?Zelf vond ik de operatie reuze meevallen. Het vervelendste was het prikje van de verdoving. Na een goed consult kon ik al snel terecht voor mijn operatie. De ingreep duurde ongeveer een half uur. Tijdens en na de operatie heb ik nauwelijks tot geen pijn gevoeld. Een week later mochten de hechtingen er al uit. Ik werd vriendelijk ontvangen en kreeg een duidelijke uitleg. De staff was erg klantvriendelijk. Ook op de site vond ik van te voren veel handige informatie over Ooglift en ooglidcorrecties.

 

Een aantal handige feiten over ooglidcorrecties bij Ooglift

Soms wordt een ooglidcorrectie vergoed, hier moet je wel aan strenge eisen voldoen. Een ooglidcorrectie bij Ooglift kost €875,- voor beide ogen. Dit is inclusief het intake gesprek en de nodige nazorg. Je hoeft voor de ooglidcorrectie niet onder narcose. De chirurgen werken met een lokale verdoving. Zorg er wel voor dat er iemand is die je naar huis brengt, want zelf rijden of fietsen na de ingreep is niet aangeraden.

 

Ook is het niet mogelijk om direct aan het werk te gaan. Het is het beste om de eerste week rustig aan te doen. Je kan bijvoorbeeld niet zwaar tillen of bukken, want dit zorgt voor te veel druk op de oogleden. Na de ingreep zitten er kleine littekentjes boven je ogen, de eerste paar maanden zijn deze een beetje rood. Maar ze zijn nauwelijks op te vallen, tenzij je er echt op zoek naar bent. Na de eerste periode zullen ze vrijwel onzichtbaar zijn. Je kan last hebben van pijn na de operatie maar dit is makkelijk te verhelpen met een paracetamol.