Hyvesblog
Image default
Vervoer en transport

Spullen beschermen met bubbelplastic

Iedereen heeft wel eens van bubbelplastic gehoord, dit speciale verpakmateriaal wordt gemaakt van doorzichtig folie en er worden luchtbelletjes in gemaakt.  Deze luchtbellen worden erin gemaakt zodat producten goed beschermd worden tegen stoten en krassen. Als producten getransporteerd worden dan kan het vaak voorkomen dat ze stoten krijgen of ze worden geplet. Als er geen verpakmateriaal om het product zit dan kunnen de producten snel beschadigd raken. Voor het bedrijf en de consument is dit natuurlijk niet fijn. Als je een webshop ondernemer bent is het dus aan te raden om verpakmateriaal te gebruiken voor de bestelling die verzenden gaat.

Bubbelplastic voor bedrijven

Hierboven kon je al lezen dat het als een webshop ondernemer een slim idee kan zijn om dit speciale verpakmateriaal te gebruiken als je bestellingen naar klanten gaat versturen. Zo kan je er zeker van zijn dan je producten heelhuids aankomen bij de klanten. Deze folie is dus erg handig om producten te beschermen, maar daarnaast is het materiaal ook spot goedkoop. Ideaal voor elke ondernemer dus.

Verhuizen

Bubbelplastic wordt ook vaak gebruikt als mensen gaan verhuizen. Als we gaan verhuizen hebben we altijd veel spullen die breekbaar zijn. Denk dan aan spullen, zoals vazen, fotolijstjes, schalen, borden en glazen. Als je gaat verhuizen wil je natuurlijk dat dit allemaal veilig aankomt in je nieuwe woning. Tijdens het transport kan er altijd van alles fout gaan en om schade te voorkomen kan het een slim idee zijn om bubbelplastic te gebruiken.

https://verpakgigant.nl/bubbeltjesplastic/