Hyvesblog
Image default
Woning en Tuin

Wat kost verhuizen eigenlijk?

Bij een verhuizing komt ontzettend veel geregel kijken. Heb je al je adressen wel omgezet? Heb je alles op tijd ingepakt? Heb je een groepje bij elkaar weten te verzamelen die jou willen helpen alles zo goed mogelijk te verhuizen? En daar stopt het zeker niet. Buiten al dit geregel door moet je ook nog bedenken hoeveel dit grapje gaat kosten. Of je nu een huis koopt of huurt, bij een verhuizing komt veel meer kijken dan je zou verwachten. Het laatste wat je wilt is voor onverwachte kosten komen te staan.

 

Hoeveel kost verhuizen met een verhuisbedrijf

Als je al wat ouder bent of simpelweg niet genoeg tijd hebt kun je de hulp van een verhuisbedrijf inschakelen. Maar wat kost verhuizen met de hulp van een verhuisbedrijf nu eigenlijk? Dat hangt af van een aantal factoren. Startende met de hoeveelheid spullen die je van plan bent te gaan verhuizen, daarnaast speelt de afstand tussen de oude en nieuw woning een grote rol. Het is logisch dat verhuizen van Brabant naar Utrecht veel goedkoper is dan verhuizen van Groningen naar Limburg. Dan is het ook handig om te bedenken of je misschien een (tijdelijke) opslagruimte nodig hebt? Of misschien wel een verhuislift? Denk van tevoren goed erover na wat je misschien allemaal nodig hebt.

 

Hulp inschakelen van vrienden

Door de hulp van vrienden in te schakelen kun je flink veel geld besparen. Het nadeel daarvan wel is dat je vrienden niet verzekerd zijn. Valt je peperdure tv kapot tijdens de verhuizing krijg je daar niets voor terug. Wat kost verhuizen als er dure dingen kapot vallen? Een verhuisbedrijf daarentegen is verzekerd voor alle mogelijke schade. Durf jij het risico te nemen?

 

https://cargo-care.nl/wat-kost-verhuizen/