Hyvesblog
Image default
Business / Marketing and Advertising

Advocaat in Driebergen? Ga dan naar Schouten Advocaten

Bent u op zoek naar een advocaat in Driebergen? Dan staat Schouten Advocaten graag voor u klaar. Schouten Advocaten is gestart in 1974 op de Slotlaan in Driebergen. Hedendaags is het bedrijf een grote naam geworden in de branche en is dagelijks actief in het helpen van mensen met juridische problemen. 

Welke dienst kan ik van een advocaat in Driebergen verwachten?

Schouten Advocaten biedt diverse diensten aan als uw advocaat in Driebergen. Allereerst kunnen bedrijven bij hen terecht voor diverse rechtsgebieden. Voor bedrijven kunt u bijvoorbeeld een procedure starten gecombineerd met de vaardigheden van één van de advocaten. Ook kunt u bij ons terecht voor bedrijfsadvies als u twijfelt over bijvoorbeeld het uitbreiden van uw onderneming. Ook kunt u bij ons onderhandelen of bijvoorbeeld huurverlaging of andere conflicten tussen twee (of meerdere) partijen. Natuurlijk kunnen ook particulieren bij Schouten Advocaten terecht. Denk hierbij bijvoorbeeld aan alimentatie, een echtscheiding, erfrecht of personen- en familierecht. Ook voor vele andere rechtsgebieden bent u natuurlijk bij ons aan het juiste adres. 

Als u voor Schouten Advocaten kiest, dan kiest u voor de combinatie van privacy en expertise. De advisering van ons in de AVG is dan ook gezien als ‘kort en to the point’. Zo weet een ieder meteen waar hij of zij aan toe is. De bedrijfsbelangen van uw onderneming staan altijd centraal. Daarom worden deze belangen altijd eerst goed besproken en wordt er extra aandacht besteed aan ‘AVG overkill’ voor u, het realiseren van Unique AVG selling points, en wordt de AVG aanpak concreet gemeten. 

Wat is de werkwijze van Schouten Advocaten?

Allereerst moet u weten dat u op elk gewenst moment kunt binnenlopen of bellen naar één van de experts. Zo weet u zeker dat er iemand altijd uw vragen kunt beantwoorden. Kwaliteit staat hierbij voorop en we proberen alles op korte termijn in te plannen om escalaties van problemen te voorkomen. Wij werken samen met diverse deskundige accountants, belastingadviseurs en notarissen zodat, als het nodig is, wij u door kunnen verwijzen en te hulp kunnen schieten bij bijvoorbeeld financiële problemen. Daarom is ook niet voor niets on motto: “Zeggen wat je doet en doen wat je zegt.”. Het nakomen van afspraken staat bij ons centraal.