Hyvesblog
Image default
Vakantie

Een weekendje naar de Ardennen in een huisje doorbrengen

Een verzorgd weekendje naar de Ardennen in een huisje is een veelvoorkomende keuze wanneer mensen op vakantie willen, maar niet te ver weg willen. Dit gebied is vanuit Nederland namelijk zeer goed te bereiken met de auto. Je bent zo’n drie à vier uur  met de auto onderweg (afhankelijk van de plaats in Nederland waar je woonachtig bent) en dat is voor veel mensen een goede manier om toch even eruit te zijn. Je kunt hier veel dingen doen en omdat hier zoveel te doen is, is het ook wel lekker om hier gewoon een weekendje naar toe te gaan en een huisje te huren. Een weekendje naar de Ardennen in een huisje is ideaal voor een korte trip. Je kunt hier bijvoorbeeld naar de spa of activiteiten doen.

 

Ontspannen

Een weekendje naar de Ardennen in een huisje bied je veel mogelijkheden. Houd je meer van een ontspanning dan ga je naar de spa in de dorpjes. Je vindt hier veel verschillende complexen, waar je heerlijke massages kunt ondergaan of plaats kunt nemen in een heerlijk stoombad of in een warme sauna. Daarnaast zijn de dorpjes ook erg leuk om gewoon door heen te lopen en te genieten van al het ouds dat de Ardennen te bieden heeft. De echte cultuursnuivers zullen zich hier niet snel vervelen. Maar wanneer je hier niet zo van houdt kan je uiteraard ook iets actief gaan doen, want daar heb je oneindig veel mogelijkheden voor wanneer je een weekendje naar de Ardennen in een huisje gaat.

 

Actief

Je kunt bijvoorbeeld kiezen om te gaan raften in de rivier, maar kanoën wordt ook vaak gekozen. Ook het beklimmen van bomen en het hiken is een veelvoorkomende activiteit in dit gebied van België. Er zijn ook veel mogelijke mountainbike routes en bij de balie op het park kan je deze bemachtigen.