Hyvesblog
Image default
Business / Marketing and Advertising

Er zijn genoeg dozen voor iedereen bij Dozenhal

Bent u op zoek naar dozen die u wilt gebruiken voor verhuizen, het inpakken van bepaalde spullen, het opsturen van bepaalde producten of meer? Dan bent u hier aan het juiste adres! Want Dozenhal is de plek voor bedrijven en particulieren voor een scherpe prijs dozen kunnen bestellen in alle soorten en maten! Met de kennis en ervaring die wij hebben als bedrijf, kunnen wij u het beste helpen met het uitzoeken van de beste doosformaat en adviseren.

Meer dan 2.500 formaten dozen

Dozenhal heeft een diep en breed assortiment van allerlei verschillende soorten dozen. Van klein naar groot tot de kleinste centimeters. Zelfs als u een doos zoekt die wij nog niet in ons assortiment hebben is totaal geen probleem. Hiermee kunnen we juist u op maat gemaakte doos zelf maken en toevoegen in ons assortiment. U heeft dat uw doos en wij een nieuw formaat erbij, een win-win situatie. Bovendien heeft u bij ons ook de optie om gebruikte dozen te kopen. Deze dozen zijn al een keer gebruikt door onze klanten maar nog steeds in een goede status om nog een keer gebruikt te worden. Natuurlijk kunt u waarschijnlijk wel zien dat ze gebruikt zijn, maar daarom bieden we deze dozen aan voor een lagere prijs dan onze nieuwe dozen vers van de pers.

Andere diensten?

Wij van Dozenhal bieden ook andere diensten aan, zoals het laten bedrukken van uw eigen dozen. De feestdagen staan voor de deur en misschien heeft u allerlei soorten dozen nodig voor de kerstpakketten dus u aan uw medewerkers gaat geven. Het is ook saai om een doos te geven met geen versiering erop. Daarom bieden we bedrukking aan voor een lage prijs. U besteld de dozen die u wilt en u kunt meteen een design uploaden dat u op de dozen wilt hebben. Zo gemakkelijk gaat dat bij ons!

Vraag gratis een offerte aan

Wilt u meer weten over de producten en diensten van Dozenhal of wilt u makkelijk en snel een offerte aanvragen? Bekijk dan de website van Dozenhal voor meer informatie.