Hyvesblog
Image default
Business / Marketing and Advertising

Een mooie ooglidcorrectie bij Ooglift

Bij Ooglift is het mogelijk om op korte termijn een ooglidcorrectie te laten doen en hiernaast zijn er nog een aantal kleine medische ingrepen waarin zij gespecialiseerd zijn. In deze blog deel ik graag met jullie wat mijn ervaring is met de dienst en de medewerkers van Ooglift. Op deze manier kun jij voor jezelf bepalen of het een bedrijf is wat misschien geschikt is voor jou of misschien ben je wel benieuwd naar wat Ooglift voor jou kan betekenen en in hoeverre het voor jou van toepassing is. In dit geval kun je gewoon bij Ooglift langsgaan om een afspraak te maken voor een intakegesprek waarin gekeken wordt naar de ernst van het probleem en de mogelijke oplossingen hiervoor.

Mijn ervaring met Ooglift

Zelf ben ik ongeveer twee weken geleden bij Ooglift langs geweest om een ooglidcorrectie te laten doen en inmiddels is dit helemaal achter de rug en dus ben ik weer helemaal klaar bij hen. Er werd mij tijdens de intake verteld hoe ingrijpend de behandeling zou zijn en om deze reden kwamen er voor mij geen verassingen tijdens de operatie en wist ik precies wat er te wachten stond. Dit gaf mij rust en het zorgde ervoor dat de medewerker van Ooglift beter zijn werk kon doen en geen storing had van alles waar ik druk mee was in mijn hoofd. De operatie was heel erg snel voorbij en ik heb er helemaal niets van gevoeld, dit was erg mee vallend, want veel mensen hadden voordat ik in contact was met Ooglift verteld dat het een hele ingrijpende behandeling is. Dit is een mythe die je niet moet geloven, want bij Ooglift gebeurt er na de verdoving niets voel baars meer.

Iets voor jou?

Denk je dat Ooglift jou kan helpen bij een Ooglidcorrectie? Of heb je gewoon een vraag over hoe dit traject er precies uitziet? Neem dan in beide gevallen contact op met Ooglift en vraag een persoonlijk informatiegesprek aan waarin je het gaat hebben over de diensten van Ooglift. Zo kun je ook samen met de medewerker kijken in hoeverre wat er voor jou van toepassing is.