Hyvesblog
Image default
Mode en Kleding

Herenjeans met verfspatten schaf je bij een gerenommeerde Italiaanse designer aan

Ben je klaar met die saaie spijkerbroeken en zoek je naar uniekere denims? Ga dan eens voor herenjeans met verfspatten. Je draagt daarmee een spijkerbroek die je outfit nét dat beetje extra geeft. Sommige heren kiezen ervoor om zelf met verf aan de slag te gaan. Dat kan echter een hoop rommel opleveren. Voorkom je liever al te veel gedoe? Kies er dan voor om kwaliteitsjeans voor heren online te bestellen die al van deze unieke print is voorzien.

Herenjeans met verfspatten in verschillende kleuren

Wil jij kwaliteitsjeans voor heren online bestellen die van originele verfspetters is voorzien? Of het nu is om dagelijks te dragen of om op een feestje de show mee te stelen, bij het Italiaanse merk Boragio ben je aan het juiste adres. In hun webshop vind je talloze soorten herenjeans met verfspatten. De meeste herenjeans met verfspatten bevatten witte verspatten, maar er bestaan ook donkerdere varianten. Ook de spijkerbroeken zelf verschillen van kleur; zo zijn er blauwe, maar ook grijze en zwarte varianten.

Kwaliteit en service boven groei

Het Italiaanse jeansmerk werd in 2015 door twee broers opgericht. Al binnen een jaar groeide het dusdanig dat de vraag haast niet bij te houden was. Ondanks de grote vraag besloten de broers dat de kwaliteit hier niet onder mocht lijden. Ze ontwikkelden een toekomstbestendige strategie om aan de vraag te voldoen en tegelijkertijd het exclusieve karakter te behouden. Kwaliteit en service gaan boven de groei en de klant is bij dit bedrijf koning.

Profiteer van een jaar garantie

Besluit je hier je kwaliteitsjeans voor heren online te bestellen? Bij Boragio sta je als klant op nummer één. Het bedrijf richt zich op het middensegment en het hoge segment. Het jaar garantie waarop je als klant kunt rekenen, geldt ook voor de in de sale aangeschafte producten. Heeft jouw denim een reparatie nodig? Op een speciaal adres in Amsterdam wordt deze hersteld. Is dit niet mogelijk? Dan mag je een nieuw product uitkiezen.