Hyvesblog
Image default
Marketing

Hoe zet je regionaal in Breda jouw bedrijf online op de kaart?

Je werkt met jouw bedrijf regionaal en je wilt zorgen dat je zichtbaar bent voor potentiele klanten? Hoe ga je dat doen online inzetten en is dat wel interessant voor jouw bedrijf? We vertellen je meer over lokale SEO, Social media Marketing en Google Ads. 

Lokale SEO

Je wilt met je bedrijf in de omgeving van Breda gevonden worden, alleen weet je niet of dat nou wel interessant is. Je kan hiervoor een online marketing bureau in Breda in schakelen. Zij hebben tools om te kijken of er gezocht wordt in Google in de omgeving van Breda en hoe het zit met de concurrentie. Vaak zijn de zoekvolumes minder dan landelijk, maar dat betekend niet minder interessant. Er is namelijk iemand specifiek opzoek naar jouw producten of diensten in de regio. Het is dus veel doelgerichter.

Social media Marketing en Google Ads

Het voordeel van adverteren is dat je heel specifiek een gebied kan aangeven waar er geadverteerd mag worden. Daarnaast kan je dus op landelijk gebruikte zoektermen adverteren, maar dan regionaal. Zo zet je een vangnet uit voor personen of bedrijven in jouw regio; of ze nou lokaal zoeken of landelijk. In combinatie met lokale en landelijke SEO kan je zorgen voor de beste advertentie kwaliteit; als iemand dan lokaal zoekt komen ze op een lokale pagina en als iemand landelijk zoekt komen ze op een landelijke pagina.

Hoe belangrijk is een goede website?

Nieuwe website laten maken in Breda? Is dat wel nodig een nieuwe website?

Tegenwoordig is een technisch goede website erg belangrijk. Dat was het natuurlijk al, maar het wordt wel steeds belangrijker. Er komt meer concurrentie bij, dus worden alle ranking factoren steeds zwaarder wegend. Om een voorbeeld te noemen: twee websites hebben een even sterke autoriteit en content op de website, maar de laadsnelheid van de ene site is 2 seconden sneller dan de andere. Dan wordt er dus gekozen voor een technisch betere website om hoger in de ranking te tonen. Heb je een verouderde website? Denk er dan eens over na om een nieuwe website te laten maken.

Daarnaast is een uitnodigende site erg belangrijk en kan het verschil maken tussen wel of geen leads. Het is dus verstandig om zowel naar het design te kijken als hoe conversiegericht hij is opgebouwd.

https://allinone-media.nl