Hyvesblog
Image default
Beauty en verzorging

Laat uw haar er gezond uitzien met de Red One en Aunt Jackie haarproducten

De Red One haarproducten zorgen ervoor dat uw haar er weer gezond en resistent uit gaat zien. Door middel van de essentiële ingrediënten die het product bevat, wordt de haarwortel gevoed en versterkt, net als bij de Aunt Jackie haarproducten. Met het gebruiken van deze producten stimuleert u de haargroei en krijgt uw haar weer een stralende en zijdezachte glans. Uw haarlokken zullen weer gaan groeien en uw haar zal weer hevig volume krijgen. Een ander voordeel van de Red One producten, is dat de shampoo roos voorkomt. De Red One producten zijn, net als de Aunt Jackie haarproducten, verkrijgbaar via de webshop en in de Sami Hair & Beauty winkel in Amsterdam.

Producten met een formule voor het creëren van een fantastische coupe

De Red One Black Aqua Wax Full Force is een transparante wax met een perfecte, voor verrijkte, formule voor het creëren van een fantastische coupe. Deze wax kan zowel op droog als op nat haar aangebracht worden. De wax verhard niet, waardoor uw haar weer gemakkelijk in model te brengen is. Uw haar blijft met het gebruiken van de Red One en Aunt Jackie haarproducten uren in model zitten en zakt niet in. Uw haar wordt niet vettig en de producten zijn gemakkelijk uit het haar te verwijderen. U hoeft enkel een borstel door uw haar te halen, waarmee u het product uit uw haren haalt.

Haarproducten met heerlijke geuren

Deze haarproducten bevatten niet alleen voedende elementen waardoor uw haar glanzender en sterker wordt. Naast deze fijne functies die essentieel zijn voor uw haar, bevatten de producten ook nog eens heerlijke en zachte geuren. Zo heeft de Red One Black Aqua Wax Full Force bijvoorbeeld een aangename en subtiele geur van meloen en sinaasappel. De Red One en Aunt Jackie haarproducten maken uw haar weer gezond en laten uw haar weer stralen. Ze zijn dé uitkomst voor het weer gezond maken van uw haar.

https://samihair.nl/