Hyvesblog
Image default
Mode en Kleding

4 x de meest hippe kledingmerken voor mannen

In 2022 zijn er steeds meer nieuwe kleding trends en nieuwe kleding merken bijgekomen. Het kan daarom soms moeilijk zijn om te zien welke kledingmerken nu echt hip zijn en welke helemaal niet zo relevant zijn. Ook is het belangrijk om voor jezelf een kleding merk te kiezen waar jij helemaal achter staat en waar jij je goed in voelt. Wil jij meegaan met de allerlaatste trends? Dan moet je zeker de onderstaande merken blijven dragen!

BALR

BALR is een Nederlands kledingmerk dat gestart is door een oud voetballer. Dit kledingmerk is de laatste jaren extreem populair geworden door de simplistische maar toch vette uitstraling van het logo. Je ziet veel jonge mannen dan ook vaak met een T-shirt of een sweater van BALR rondlopen tegenwoordig.

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger is al jaren een van de meest populaire kledingmerken voor mannen. Tommy Hilfiger is tijdloos en chique, zo kun je de kleding van Tommy Hilfiger voor wel bijna elke gelegenheid wel dragen. Voor al onder de hogere middenklasse in Nederland is Tommy Hilfiger erg populair. Het is namelijk wel best een duur merk! Als je houdt van chique kleding die klasse uitstraalt moet je zeker je kleding kopen bij Tommy Hilfiger.

Daily Paper

Daily Paper is een Amsterdams kleding merk dat vooral focust op de ‘street-style.’ Dit betekent dat ze veel kleding maken voor jongeren die bijvoorbeeld doen skaten of veel op straat hangen. Dit betekent dus dat ze voor een meer casual en relaxte look gaan in tegenstelling tot bijvoorbeeld Tommy Hilfiger.

AB Lifestyle

AB lifestyle sweaters heb je misschien al veel op straat gezien. AB lifestyle is namelijk een opkomend kledingmerk in Nederland die steeds meer gedragen wordt door Nederlandse jongeren. Dit zie je vooral terug door de grote populariteit van de AB lifestyle sweater.

https://konceptstore.nl/collections/ab-lifestyle