Hyvesblog
Image default
Bedrijven

Gedupeerd door corona: korting geding coronamaatregelen

Gedupeerd door sluiting horeca

Het corona virus slaat al geruime tijd om zich heen, inmiddels al ruim een jaar zelfs. Tijdens die periode heeft helaas ook de horeca zijn deuren een geruime tijd moeten sluiten. Nu dat de horeca weer open mag is dat al een aanzienlijke vooruitgang. Maar nog steeds zijn de regels erg streng en zijn we nog lang niet op het niveau dat het was voor de maatregelen. Veel horeca bedrijven zijn enorm gedupeerd door deze regeling. Veel restaurants redden het niet om zichzelf nog langere tijd staande te houden tijdens de lock down en de strenge maatregelen.

Gedupeerd door coronaboete

Naast het feit dat de horeca het zwaar te verduren heeft gehad heeft eigenlijk de gehele bevolking zich moeten houden aan erg strenge regels. Tijdens de meest zware variant van de lock down was er zelfs een avondklok. Tijdens de periode van lock down zijn er ook aanzienlijk veel boetes uitgedeeld. Het is geheel begrijpelijk dat deze boetes voor je gevoel zeker niet altijd terecht zijn. Het kan bijvoorbeeld ook zo zijn dat je het gevoel hebt dat je onterecht een boete hebt gekregen of dat jij als enige benadeeld bent.

Kort geding coronamaatregelen aangaan

Naast de hierboven beschreven vormen van gedupeerd kunnen zijn door coronamaatregelen zijn er uiteraard nog veel meer manieren te bedenken waarop je gedupeerd zou kunnen zijn. Heb je het gevoel dat je écht zwaar gedupeerd bent dan kun je een kort geding coronamaatregelen aangaan. Er zijn voldoende organisaties die zich op dit moment richten op het aanspannen van deze gedingen.

 

 

https://stichtingcoronaonderzoek.nl/kort-geding-corona/