Hyvesblog
Image default
Bedrijven

Uitgerust op bestemming met slaapmaskers

Comfortabel lang vliegen

Als je graag meer van de wereld wilt zien dan alleen Europa zul je waarschijnlijk lang moeten vliegen. Veel mensen zien lang vliegen als een nadeel van ver reizen maar dit hoeft zeker niet zo te zijn. Door de vlucht zo comfortabel mogelijk te maken hoeft lang vliegen helemaal niet vervelend te zijn. Zorg bijvoorbeeld voor voldoende entertainment door een boek mee te nemen. Er zijn ook veel reisspelletjes die je mee kunt nemen in het vliegtuig. Ook muziek of een spelletje op je telefoon kan helpen om de tijd sneller door te komen.

Businessclass of economy vliegen?

Als je lang moet vliegen sta je ook voor de keuze tussen businessclass of economy vliegen. Businessclass is aanzienlijk duurder maar heeft wel het voordeel dat je meer plek hebt. Ook heb je een grotere en fijnere stoel om in te zetten. Bij lange vluchten met eten krijg je als je in businessclass zit ook beter en ander eten en heb je meer keuze uit verschillende dranken. Het is dus een afweging tussen geld en extra comfort.

Slaapmaskers om goed te slapen

In businessclass krijg je vaak een pakketje om lekker te kunnen slapen in het vliegtuig. Vaak zitten hier ook slaapmaskers in. Door een slaapmasker op te zetten in het vliegtuig heb je minder last van het licht om je heen en kun je dus makkelijker en sneller in slaap vallen. Doordat je een goede nachtrust hebt gehad kom je ook uitgerust aan op jouw vakantie bestemming.

 

https://web-wings.nl/