Hyvesblog
Image default
Beauty en verzorging

Dames kunnen bij dit team terecht voor het laten knippen van het haar

Bent u toe aan een nieuw kapsel en weet u nog niet goed bij welke kapsalon u dit het best kunt laten knippen? Zoek dan niet verder, want bij Hair by Louella in Clinge, nabij Terneuzen, wordt er geluisterd naar uw wensen en wordt u daarbij ook nog eens van het beste advies voorzien. De dames in het team hebben jarenlange ervaring in het knippen van zowel vrouwen en mannen als kinderen. U kunt dus in principe met het gehele gezin terecht bij deze kapsalon! Maak er gerust binnenkort eens een gezellig uitje van waar u lekker tot rust kunt komen en verzorgd en opgeladen weer naar buiten wandelt.

Ook voor uw bruidskapsel kunt u hier terecht

Gaat u binnenkort trouwen of bent u te gast op een trouwerij? Dan wilt u uw haar natuurlijk tot in de puntjes gestyled hebben! Maak een afspraak bij Hair by Louella in Clinge om uw kapsel geheel naar wens te laten maken. Of u nu gaat voor een losse, maar toch chique knot, uw haar half omhoog, of voor los haar: deze kapsters maken er iets onvergetelijks van. U wilt natuurlijk een kapsel waar u jaren later nog met een glimlach op terug kijkt, want de foto’s blijven voor altijd!

Laat ook uw make-up doen

Naast het knippen van dames, kunt u hier ook terecht wanneer u uw make-up wilt laten doen. Er wordt gewerkt met onder andere het merk PUPA Milano. Prachtige, uiteenlopende kleuren worden hierbij gebruikt en alle leeftijden worden met deze make-up oogverblindend mooi gemaakt. Niet alleen is deze make-up van hoogwaardige kwaliteit, maar is daarbij gemaakt van hypoallergene ingrediënten, is langdurig houdbaar en niet op dieren getest. Het is dus ook de ideale make-up om aan te schaffen voor dagelijks gebruik! Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden bij het knippen of opmaken van dames? Maak dan een afspraak door contact op te nemen met Hair by Louella.

https://www.hairbylouella.nl/