Hyvesblog
Image default
Bedrijven

Inrichting is onderdeel van je marketing

De inrichting van een bedrijfspand is eigenlijk ook wel een stukje marketing. Zo moet je natuurlijk kijken naar hoe je als werkgever die lege kamers gaat inrichten. Als eerste kijkje dan naar de muren. Moeten die wit of grijs, heb je überhaupt wel muren? Vervolgens zul je moeten kijken naar wat doe je met die lege muren, schilder je daar iets overheen of hang je er iets aan op? Een poster is dan een leuk voorbeeld van een opvulling voor de lege muur. Natuurlijk kun je er ook een plank aan bevestigen waar je dan vervolgens planten of iets anders op kunt zetten. Planten in een ruimte zorgen er sowieso al voor dat de sfeer vriendelijker en leuker wordt. Dat beetje groen moet namelijk vaak ook gewoon water krijgen en dat moet iemand doen. De planten die je op de grond neerzet gaan dan ook in de hoogte waardoor die kale muur dus toch weer iets beter wordt opgevuld.

Spiegel

Daarnaast is het ook zo dat een spiegel dus een leuke opvulling kan zijn voor de ruimte. De spiegel kan er namelijk voorzorgen dat een ruimte ruimtelijker lijkt. Het is een beetje gezichtsbedrog. Zo zie je namelijk dat de ruimte via een andere hoek terug in spiegel als je ernaar kijkt. Tevens zorgt een spiegel ervoor dat licht weerkaatst.

De vloer

Wanneer we dan een blik werpen op de vloer is het natuurlijk van belang wat voor soort bedrijf je bent. Ben je namelijk een bedrijf dat gewoon op een kantoor zit en waar iedereen achter een computer zit te werken dan kan een stoffenvloer van tapijt gewoon voldoen. Ben je echter, een autogarage dan zul je rekening ermee moeten houden dat er weleens wat olie of een andere vloeistof op kan belandden. Je wilt dan ook geen tapijt als ondergrond hebben want dat krijg je dus dan echt niet meer schoon. Het is dus dan ook belangrijk dat je een vloer hebt die je makkelijk kunt schoonmaken en het liefst ook een vloer waar dus geen olie in kan trekken. Je komt dan al snel uit bij een geëgaliseerde betonvloer. Met een geëgaliseerde betonnen vloer zorg je ervoor dat je olie en andere vloeistoffen heel gemakkelijk kunt opruimen. Daarnaast zorgt de egalisatie ervoor dat je dus ook geen last hebt van olie in de vloer.

https://www.egaliseer.nl/egaliseren-betonvloer/