Hyvesblog
Image default
Zakelijk

Bewegingsmelders

Bewegingsmelders zetten je woning letterlijk op scherp op het moment dat je zelf niet thuis bent. De bewegingsmelders zorgen ervoor dat elke beweging in huis wordt opgenomen. Zo hoef je niets meer in huis te missen. Elke beweging zorgt ervoor dat je woning op scherp staat. De bewegingsmelders geven direct een signaal af aan je alarmsysteem. Dankzij dit signaal weet het alarmsysteem meteen dat er iets niet klopt. Je hebt het alarm namelijk ingesteld en dit wil zeggen dat je niet thuis bent. Dankzij de bewegingsmelders weet je meteen dat je moet ingrijpen om een inbraak te voorkomen. Je krijgt een melding en je kan direct de politie waarschuwen. De kans dat de inbreker een grote buit mee naar huis neemt is klein. Dankzij de bewegingsmelders is je woning professioneel beveiligd en komt echt niemand meer zomaar je woning binnen. We helpen je graag om je woning professioneel te beveiligen met je eigen bewegingsmelders in huis.

Beveilig je woning met een draadloos alarmsysteem

Een woning beveiligen doe je natuurlijk met sensoren en een compleet alarmsysteem. Het enige nadeel hiervan is wel dat je kabels door je huis moet trekken. De meeste woningeigenaren zitten hier eigenlijk helemaal niet op te wachten. Gelukkig hoeft dit ook niet meer dankzij een draadloos alarmsysteem. De meeste systemen zijn tegenwoordig volledig draadloos. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je dikke kabels door je huis hoeft te trekken. Dankzij een draadloos alarmsysteem is je woning uitstekend beveiligd en komt niemand meer binnen. Dit kan je allemaal regelen op basis van accu’s of batterijen. De accu’s gaan lang mee en hierdoor is je woning professioneel beveiligd zonder dat je bang hoeft te zijn voor een potentiële inbreker.

Laat je informeren over een draadloos alarmsysteem

Overweeg je om een draadloos alarmsysteem aan te schaffen? Wij helpen je graag op weg met een passend advies. Op basis van je woning kunnen we je helpen om de juiste sensoren aan te schaffen en je woning professioneel te beveiligen. Samen zorgen we ervoor dat je woning voortaan echt veilig is tegen potentiële inbrekers. Dankzij een draadloos alarmsysteem hoef je echt vrijwel nergens meer naar om te kijken. Dankzij plug & play is je woning binnen een handomdraai professioneel beveiligd.