Hyvesblog
Image default
Bedrijven

Herinneringen koesteren door as sieraden

Het overlijden van een dierbare is een ingrijpende en emotionele gebeurtenis. Om herinneringen te koesteren en de dierbare symbolisch bij je te dragen, kan het dragen van as sieraden troost bieden. Er zijn verschillende mogelijkheden om het as van een dierbare te verwerken in een sieraad.

 

As sieraden voor iedereen

As sieraden zijn beschikbaar in verschillende soorten, maten en kleuren. Zo zit er altijd iets naar wens bij voor iedereen. Bij veruit de meeste sieraden is de as kamer onzichtbaar, waardoor het op het eerste oog niet opvalt dat er as in het sieraad is verwerkt.

 

Hoe werkt het?

De sieraden zijn te bestellen via webshops of verkrijgbaar in special daarvoor bestemde winkels. Als je ervoor kiest om het sieraad in een winkel te kopen, is er vaak de mogelijkheid dat het sieraad in de winkel wordt gevuld met as zodat je dit zelf niet hoeft te doen. Het vullen is echter eenvoudig, dus het is ook mogelijk om het zelf te doen. Bij de meeste sieraden is de as kamer onzichtbaar vanaf de voorkant van het sieraad. Ook hebben de meeste sieraden een sluiting die permanent dicht blijft als het eenmaal afgesloten is. Zo ben je er verzekerd van dat het as voor altijd in het sieraad blijft zitten.

 

Kunstwerk

Er zijn ook verschillende mogelijkheden om as te verwerken in kunstwerken. Zo heb je ook een tastbare herinnering aan een dierbare, maar dan op een andere manier verwerkt.

https://www.nan-design.nl/as-sieraad/