Hyvesblog
Image default
Architectuur

Maak uw huis warm en gezellig met een MCZ pelletkachel

Een MCZ pelletkachel kan zorgen voor meer sfeer in uw woning. Steeds meer mensen kiezen voor een houtkachel om hun huis te verwarmen, omdat dit uiteraard een besparing op de energiekosten in de winter oplevert. Door gebruik te maken van een pelletkachel is er ook minder stankoverlast dan wanneer u een gewone open haard heeft. Steeds meer gemeenten geven het advies om een open haard alleen te gebruiken als de weersomstandigheden gunstig zijn. Als u een kachel gebruikt die geschikt is voor pellets, hoeft u hiermee geen rekening te houden.

Een pelletkachel is een aanwinst voor uw interieur

Sinds in veel huizen centrale verwarming beschikbaar is, is de kachel uit de woonkamer verdwenen. Steeds meer mensen vinden dat jammer. Ze missen de gezellige haard van vroeger. Met een MCZ pelletkachel haalt u deze gezelligheid weer terug. De kachel kan mooi in het interieur worden weggewerkt en u kunt weer genieten van een knapperend haardvuur in de kachel en heerlijke warmte tijdens koude winterdagen. Een MCZ pelletkachel is daarom een echte aanwinst voor uw interieur.

Wilt u ook de gezelligheid van vroeger terug in uw huis?

Bestel online een MCZ pelletkachel bij Ambianza in Meerkerk. Hiermee haalt u de ouderwetse gezelligheid van vroeger weer terug, die u wellicht nog kent uit uw jeugd. Bovendien kunt u uw centrale verwarming uitschakelen als u de pelletkachel stookt, waardoor u aanzienlijk kunt besparen op uw stookkosten. Hiermee verdient u de aanschaf van uw kachel snel weer terug. U stookt uw pelletkachel met pellets, kleine samengeperste ‘korrels’ hout die u gewoon in de kachel kunt strooien. Er is dus geen sprake van gesjouw met zware houtblokken en u hoeft ook geen houtopslag in de tuin te maken. Ook daarom is een pelletkachel erg populair. Hout moet immers minstens een jaar of soms nog langer drogen voordat u het in de kachel kunt gebruiken. Met een pelletkachel heeft u dat probleem niet meer.

https://www.ambianza.nl/