Hyvesblog
Image default
Bedrijven

Een gezonde levensstijl aanhouden met gember

Gezond leven kan soms best lastig zijn. De verleiding om iets lekkers in de winkel te kopen is vaak groot. Helaas zijn dit meestal koekjes, chocolade of snoepjes. Niet echt gezond dus. Maar wat nu als je gezond en lekker kunt combineren én tegelijkertijd kunt afvallen. Klinkt raar toch? Niet als je weet van het bestaan van gember. Met een gematigd voedingspatroon gecombineerd met gember kun je makkelijk afvallen met gember.

Gember wordt verkregen van de wortel van de gemberplant. Het is een van de meest gebruikte specerijen ter wereld. Helaas wordt er in Nederland nog te weinig gebruik van gemaakt. Je kunt er overheerlijke gemberthee met citroen van zetten. Daarnaast heb je ook gemberjam en gembersiroop. Het beste is natuurlijk om een verse gember te kopen en om deze zelf in porties te verdelen. Zo kun je het beste afvallen met gember.

Gember als Oosters hulpmiddel

In de Oosterse Wereld wordt gember al eeuwenlang gebruikt. Zowel om te eten en als hulpmiddel. Zo wordt er gedacht dat gember het libido en de bloedcirculatie zou stimuleren en het lichaam warmer laat voelen. Het is wel bewezen dat gember kan helpen tegen misselijkheid en het kan de neiging tot braken onderdrukken.

Het is veilig om af te vallen met gember. De specerij bevat alleen maar stoffen die goed zijn voor het menselijk lichaam. Je ziet daarom ook dat steeds meer mensen willen afvallen met gember. Voornamelijk door het drinken van gemberthee. Het onderdrukt het hongergevoel, zodat je ’s avonds niet nog gaat snacken.

https://dieetschema.nl/kun-je-sneller-afvallen-met-gember/