Hyvesblog
Image default
Woningen

Gebruik een hor of wering om insecten uit je huis te houden

Veel mensen doen een raam of deur open om een beetje frisse lucht binnen te halen, voordat tijdens de warme maanden, of om de slaapkamer uit te laten luchten. Waar we dan ook allemaal bekend mee zullen zijn, zijn de insecten die dan ongevraagd hun weg je huis in vinden. Ongemerkt word je gestoken door muggen of je hoort elke paar minuten een vlieg langs je oren zoemen. Omdat dit een welbekend voorval is, zijn er genoeg oplossingen te vinden die dit tegengaan: namelijk verschillende horen en insectenweringen.

Een hor in elke maat en voor elke prijs

Als je ervoor kiest om een hor of wering te laten installeren in je huis sta je voor een belangrijke keuze. Elk huis en elke deur of elk raam is anders en daarvoor is ook een bepaalde hor nodig. Horen zijn te vinden in verschillende maten en voor verschillende prijzen Je kan een hor op maat laten maken voor iets meer geld of je kan voor een paar euro een hele rol hor en bijpassende plakrand kopen om zelf te knippen. Zo ben je toch voordelig uit en heb je alsnog een goede hor.

Verschillende horren

Als we kijken naar de verschillende horren is er ten eerste de belangrijke onderscheiding tussen hordeuren en horren voor in ramen. Je kunt gaan voor makkelijk te openen hordeuren of makkelijk oprolbare horren voor in je raamopening. Voor welke je ook kiest, het houdt je huis veilig van insecten en andere beesten. Voor advies kun je altijd een woonwinkel of bouwmarkt contacteren.

https://www.moustiquairesurmesure.be/produit/moustiquaire-de-fenetre-sur-mesure/