Hyvesblog
Image default
Kunst en Kitsch

Wil je een foto schilderij laten maken?

Een feestelijke gelegenheid zoals een bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag of andere speciale gelegenheid vraagt om het vastleggen van deze bijzondere momenten. Dat kan met de fotograaf. Het mooie daarna is dat u met de foto een fotoschilderij kan laten maken. Met een fotoschilderij laten maken heeft u zo altijd het mooiste moment vastgelegd.  

Een fotoschilderij laten maken

Wil u het moment niet alleen op foto’s vastleggen maar ook op een schilderij? Een foto schilderij laten maken kan dan bij ons. Onze gekwalificeerde schilders hebben al duizenden foto’s getransformeerd tot prachtige schilderijen. We hebben bruiloften, vieringen van jubilea, verjaardagen en de herinneringen aan een eerste huis vastgelegd. Door gebruik te maken van de beste verf, de hoogste kwaliteit canvas, artiesten van een hoog kaliber, de scherpste prijzen en de snelste levertijd, garanderen wij dat u compleet tevreden zult zijn met uw handgemaakte olieverfschilderij. We hebben zelfs privé studio’s opgezet voor onze portretschilders. Of het nou om een reproductie of om een geschilderd portret van een foto gaat, u zult het verschil met het origineel niet kunnen zien!

Vraag een offerte aan

Heeft u binnenkort een speciale gelegenheid waarvoor een foto schilderij laat maken? Maak dan een afspraak en dan bespreken we uw wensen.  We hebben een groot porfolio van verschillende schilders. Hierdoor kunnen we altijd een professionele, schilder garanderen die een prachtige foto schilderij laten maken. U kunt het foto schilderij laten maken in elk formaat. Stuur ons een afbeelding digitaal en kies het formaat en de lijst en daarna gaan wij voor u aan de slag. Als u wilt dat wij meerdere foto’s combineren tot één olieverfschilderij, dan doen wij dat. Uw foto schilderij laten maken tot handgemaakte schilderij is af in 10-12 werkdagen. Kijk op de site voor meer informatie e vraag een offerte aan.