Hyvesblog
Image default
Hobby en vrije tijd

De Keizer in het Tarotdek

De Keizer

De Keizer is de vijfde kaart in de 22 troefkaarten (majoor Arcana) en wordt geassocieerd met het getal 4. Als de kaart in een lezing wordt getekend, is het een afbeelding van een vaderfiguur, een ontmoeting met een gezaghebbend figuur als een baas. Als je in de situatie bent waarin iemand in je leven je niet behandelt met het respect dat je verdient of als je vastzit in de kern van wat de samenleving verlangt, herinnert de keizer ons eraan dat we de vrije wil hebben om die bestemming te veranderen. De keizer houdt van controle, maar op een liefdevolle, zorgzame manier. Het staat voor werelds succes. Spreek voor wat je wilt.

Als het in uw Tarotkaartlezing voorkomt, houdt de betekenis in dat u de situatie onder controle hebt en dat u de leiding heeft over uw leven. In controle zijn betekent echter niet dat je de energie van sterrenbeeld Steenbok, hebt. Merk op dat er een verschil is tussen de energie van de keizer en de energie van iemand die manipulatief is.

Verschillende lezingen

In een liefde / relatie-lezing kan de keizer een zeer belangrijke man in je leven aanduiden. Deze persoon maakt deel uit van je dagelijkse leven, als je een vrouw bent, misschien is hij iemand waarmee je gaat trouwen en samen een gezin sticht. Andere indicaties zijn misschien iemand die soms een beetje dominant kan zijn, maar geeft je ook liefde, ondersteuning en veiligheid. Het kan aantonen dat je je aangetrokken voelt tot sterke, dynamische individuen die succesvol zijn.

In een zakelijke lezing, zou het kunnen dat u aan de top van de wereld staat. Je bent geslaagd, maar wees niet egoïstisch als horoscoop Waterman en rust op je lauweren. Rome werd niet op een dag gebouwd en keizers moeten hun rijk bij elkaar houden door heel hard te werken.

In een loopbaanlezing kan je baas hulp en assistentie verlenen en het zal waardevol zijn voor het bevorderen van je carrière. Misschien sta je in de rij om gepromoveerd te worden naar een positie met meer autoriteit. Vergeet niet om deze autoriteit als een sterrenbeeld Vissen verstandig te gebruiken.

Als je op zoek bent naar een nieuwe baan, is de Keizer hier om je eraan te herinneren om door te gaan en het initiatief te nemen en op zoek te gaan naar een betere baan. Denk in de trant van wie je bent en wat je wilt doen, hoe je wilt dat je leven er uit ziet en neem de stappen om het te bereiken.

Als je je een beetje verloren voelt, kan deze kaart ook betekenen dat je zegt dat je structuur nodig hebt in je leven. Schrijf een lijst op van de dingen die je de komende week moet doen. Plan iets. Het zal je bevrijden om na te denken over andere dingen die je misschien met jezelf zou willen doen.

Wat je beslissing ook is, neem de controle over hoe je je leven wilt leiden en hoe je jezelf gelukkig maakt en ernaar gaat handelen!

Bron:
Zodiac Horoscoop

https://zodiac-horoscoop.nl/