Hyvesblog
Image default
Kinderen

Bewaar herinneringen met het baby eerste jaar boek.

Mocht je op zoek zijn naar een origineel en ook duurzaam cadeau voor aanstaande of jonge ouders, dan is het wellicht een goed idee om een herinneringenboek voor later te geven. Ook wanneer je zelf zwanger of net bevallen bent, is het erg leuk om zo’n boek te kopen.

Wat is een baby eerste jaar boek?

In dit boek noteer je alle bijzondere momenten uit het eerste levensjaar van je baby. Dit kun je op verschillende manieren doen, want er is ruimte voor veel creativiteit. Denk hierbij aan het opschrijven van belangrijke mijlpalen, het plakken van foto’s of kaarten. Je kunt natuurlijk ook het eerste haarplukje inplakken, een afdruk van het voetje maken of een leuke tekst handletteren.

Mooi document voor later

De eerste tijd na een geboorte vliegt voorbij en ook al denk je op het moment zelf dat je alles zult onthouden, niets is minder waar. Er gebeurt zoveel nieuws tegelijk, in een behoorlijk hectische periode in je leven met vaak minder slaap. De kans om dingen te vergeten is dan groot. Daarom is dit boek bedacht en ontworpen. Zo kun je met weinig moeite de grote dingen uit het eerste jaar vastleggen. Er ontstaat een prachtig werk vol met lieve en warme momenten. Het eerste lachje, de eerste tandjes, de eerste keer dat je kindje zich omrolt of zelf gaat zitten. Later vraag je je af wanneer dat ook alweer plaatsvond. En mocht er ooit een tweede kindje komen, dan is het erg handig om bepaalde gebeurtenissen rondom je eerste kindje terug te lezen.

De belangrijkste reden om een baby eerste jaar boek te gebruiken, is natuurlijk dat je een prachtig document en tijdsbeeld hebt voor later. Als je kind groter is zal het met veel plezier terugkijken naar een hele belangrijke periode in het leven waar hij of zij zelf geen herinneringen aan heeft. Wat fijn om dan even terug te kunnen bladeren!