Hyvesblog
Image default
Zakelijke dienstverlening

Slotenmaker Boxtel geeft wat top anti inbraaktips

Met de donkere dagen weer op ons zijn ook de inbrekers in opmars. Als jij jouw huis goed wilt verzekeren en zorgen dat inbrekers als ze jouw huis zien de andere kant op kijken dan zul je op een paar dingen moeten letten. Gelukkig hebben wij voor jou enkele anti inbraaktips van Slotenmaker Boxtel verzameld. Dus als jij interesse hebt om te weten hoe jij je het beste kunt afschermen van inbrekers dan lees vooral deze blog.

Zet de inbrekers in de spotlight

Een inbreker doet het liefst zijn inbreken in het donker. Dus als jij er voor wilt zorgen dat jouw huis niet aantrekkelijk is voor inbrekers zorg dan dat ze nergens in het donker rond jouw huis kunnen rondsluipen. Een lamp op beweging sensor is hier ideaal voor. Zo zet je de inbreker lekker in de spotlight. Deze lamp geeft het dubbele effect aangezien ook voor jou het handig zal zijn om een lamp op bewegingssensor te hebben. De dagen van in het donker naar het sleutelgat voelen zijn voorbij. Een lamp kan dus zowel functionaliteit voor jou bieden en als inbraak preventie dienen.

Slotenmaker Boxtel zijn top tip

Echter zegt slotenmaker Boxtel zijn er nog betere methodes om de inbrekers te ontmoedigen. Tegenwoordig zijn er high Tech oplossingen die de inbreker dienen te ontmoedigen. Zo bestaat er bijvoorbeeld een lamp die lijkt alsof je televisie aan staat. Als je dus een avond niet thuis bent dan zal deze lamp het laten lijken als of je gewoon op de bank zit tv te kijken. Let er wel op dat dit niet alle inbrekers zal stoppen aangezien zodra ze door het raam kijken ze zullen zien dat het nep is en dan weten ze direct dat niemand thuis is. Dus gebruik deze tip voorzichtig. En bijvoorbeeld alleen op plekken waar de inbreker niet kan komen zonder zichzelf erg duidelijk te laten zien.

http://slotenmaker112.nl/slotenmaker-boxtel/