Hyvesblog
Image default
Zakelijke dienstverlening

Magento 2 gebruiken voor je bedrijf

Magento is een populair e-commerce platform. Hoewel het vrij populair is, kan Magento 2 door zijn complexiteit en omvang intimiderend lijken voor nieuwkomers. Laat je desondanks niet afschrikken! Magento 2 is gestroomlijnd met minder mappen en bestanden, maar levert nog steeds alles wat je nodig hebt om online te verkopen, je merk op te bouwen en je klanten te laten terugkeren voor meer. In deze post leer je alles wat je moet weten over Magento 2.

Functies in het platform

Magento is een open source eCommerce platform waarmee online retailers hun omzet kunnen verhogen. Magento biedt een uitgebreid eCommerce platform dat kan worden gebruikt door elke grootte of type bedrijf. Omdat het open source en gratis is, is Magento een complete e-commerce oplossing die kan worden gebruikt om producten op de markt te brengen, te adverteren, te verkopen en te distribueren. Hoewelje jouw broncode niet openbaar hoeft te maken wanneer je Magento gebruikt, is deze vrij te bekijken, te bewerken en te verspreiden. Magento is gebruikt door grote namen zoals Mercedes-Benz, Nike, Adidas, en nog veel meer om succesvolle bedrijven te creëren.

Het is duidelijk dat Magento 2 een aantal prachtige functies heeft. Het belangrijkste voordeel is dat het gebruik maakt van geavanceerde technologie. Ten tweede zijn de onderhoudskosten lager door de open source code. Ten derde heeft het een nieuwe template engine die veel krachtiger is dan zijn voorganger. Door de nieuwe en verbeterde gebruikersinterface maakt Magento 2.0 meer geavanceerde online winkels met hoge volumes mogelijk. Ook de zoekmachine is efficiënter. Klanten kunnen daardoor sneller vinden wat ze willen. Een betere gebruikersinterface verbetert ook de SEO, omdat zoekmachines moeitelozer door de pagina’s kunnen kruipen. Voordat Magento 2.0 werd uitgebracht, had de onvriendelijke gebruikersinterface van Magento een negatieve invloed op de ervaringen van gebruikers. Dankzij de verbeterde gebruikersinterface kunnen klanten gemakkelijker de gewenste producten vinden.

Magento 2

Het meest opvallende voordeel van Magento 2 is dat het verschillende recente innovaties combineert. Omdat het gebouwd is op een hedendaagse technologische basis, is het eenvoudiger op te schalen. Bovendien gebruikt het open source code om de kosten te drukken. Bovendien gebruikt het een nieuwe template engine die krachtiger is dan zijn voorganger. Omdat het veeleisende online winkels met hoge volumes efficiënter kan verwerken, biedt dit onderdeel een effectievere zoekmachine. Ten slotte wordt een krachtigere zoekmachine gebruikt. Klanten kunnen daardoor sneller vinden wat ze willen. Het verbetert ook de SEO, omdat zoekmachines gemakkelijker door de pagina’s kunnen kruipen. Ontdek nog meer mogelijkheden van Magento 2 bij Vendic.