Hyvesblog
Image default
Mode en Kleding

Nachtmode voor vrouwen

De nachtrust is een van de belangrijkste momenten van de dag. Een goede nachtrust zorgt ervoor dat je goed kunt afschakelen van de drukke dag. Daarnaast zorgt de nachtrust er ook voor dat even tot bezinnen komt en je weer fris kunt beginnen met de dag die voor de deur staat. Wanneer je goed hebt geslapen ben tijdens die dag erna fitter, productiever en positiever. Het is dus belangrijk dat je goed slaapt. Naast dat je kunt denken aan een goed matras en een lekker dekbed en kussen is je kleding ook belangrijk. Zo zul je de kleding moeten aanpassen aan de temperatuur buiten. Daarnaast kun je natuurlijk met sexy nachtmode de heren blij maken. Heren stellen dit namelijk vaak wel erg op prijs. Zij vinden het leuk als de dames iets gewaagds aantrekken zoals bijvoorbeeld een bodysuit.

Soorten

Er zijn verschillende soorten nachtmode

Zo heb je pyjamatops, hoodies, fleece truien, truien met lange mouwen en met korten mouwen, velours, lace, t-shirts en cami. Al deze soorten bestaan vaak uit een kleding stuk dat de volledige borst bedekt. Deze kledingstukken lopen vaak door tot aan de heupen.

Een kledingstuk wat daarnaast een aparte vermelding mag krijgen is de kimono. Van origine een Japans traditioneel kledingstuk dat is overgewaaid naar Europa en Amerika door de globalisering. Het kledingstuk kan zowel door mannen als vrouwen worden gedragen. Het bestaat uit een mantel die bij elkaar wordt gehouden door een riem. Deze riem wordt vastgezet door er een speciale knoop in te maken. De kimono kan worden gedragen na het bad of als je opstaat uit bed. Daarnaast zie je ze in Japan nog gewoon op straat terug. Bovendien kan een kimono zowel voor mannen als voor vrouwen een leuk nachtmode item zijn. De mannen in Japan hebben wel meestal alleen een mo wat betekent dat je eigenlijk alleen het onderste gedeelte van het kledingstuk draagt. Het is dus eigenlijk een soort jurk voor mannen.

Als derde heb je de bodysuit. Dit is een soort jurkje dat vanuit de schouders, over de borst, samenkomt onder de borst en dan verder loopt tot onder de billen. Het kledingstuk bedekt dan uiteindelijk het grootste gedeelte van de buik en de onderrug. Afhankelijk van het model bedekt de bodysuit ook de billen.

https://www.annavanrode.nl/search/bodysuit/