Hyvesblog
Image default
Beauty en verzorging

Kraaienpootjes plus botox: beleef een tweede jeugd

Kraaienpootjes aanpakken met botox: het is een methode die veel beproefd is en die erg succesvol blijkt. Als u botox gebruikt, kunt u ervoor zorgen dat de prikkeloverdracht tussen spieren en zenuwen tijdelijk niet plaats kan vinden. In een behandeling van 5-10 minuten bent u bij kliniek de Medici klaar. In regio Blaricum is dit zeker de beste kliniek voor u om naartoe te gaan als u last heeft van kraaienpootjes. Botox zal uw problemen vrijwel direct een halt toeroepen. Als de behandeling is afgelopen, kunt u weer gelijk op huis aan. De Botuline toxine zal vervolgens voor een periode van 3 tot 6 maanden werkzaam zijn. Als u op lange termijn succesvol kraaienpootjes met botox wil bestrijden, wordt het aangeraden om om de zoveel maanden een vervolgafspraak te maken. Zo zorgt u ervoor dat uw huid strak blijft te staan.

Behandeling en daarna

Zoals u net gelezen hebt, gaat de botoxbehandeling bij kliniek de Medici relatief snel. Als uw kraaienpootjes door botox knock-out zijn geslagen, kan dat voor wat rode of opgezwollen huid gaan. Gelukkig trekt dit in het algemeen binnen een paar uur weg. Als de injectie net is aangebracht, wordt het aangeraden het hoofd zoveel mogelijk recht te houden. U dient in de volgende uren niet overmatig te bukken of te gaan liggen. Waarom niet? Dit kan ertoe leiden dat de vloeistof zich door het gezicht verspreidt, wat het effect van de botox weer tenietdoet.

Uw nieuwe succesformule

Zoekt u een geschikt adresje om kraaienpootjes met botox te bevechten in omgeving Blaricum? De bovenstaande professional geeft u wat u nodig hebt. Uw kraaienpootjes zijn met botox verleden tijd, zeker als u de behandeling een aantal keer herhaalt. Behandelen geeft geen napijn. Het effect wordt na een paar dagen zichtbaar en is na twee weken optimaal. Botuline toxine kan in sommige gevallen ook helpen bij hoofdpijnklachten en bij migraine.

https://kliniekdemedici.nl/