Hyvesblog
Image default
Bedrijven

Een Marie Jo bh voor ultiem draagcomfort

Veel vrouwen zullen de lange en moeizame zoektocht naar een fijne en mooie bh vast herkennen. Vooral dames met een grotere cup maat weten hoe lastig het is om een comfortabele bh te vinden die ook nog eens leuk uitziet. Vaak draait het bij de grotere maten namelijk vooral om comfort en wordt er vaak afgedaan aan de looks van de Bh.

De zoektocht naar een geschikte bh

Er zijn een hoop dingen waar je op moet letten bij de zoektocht naar de geschikte bh. Zo is het allereerst belangrijk dat je de bh sluit op de meest losse stand bij het passen zodat je de bh ook nog kunt dragen op het moment dat deze wat is uitgerekt. Ook is het belangrijk om te controleren of de beugels goed zitten en/of deze geen pijn doen. Als laatste dienen ook de cups zelf goed om de borsten te sluiten. Mocht je er niet helemaal zelf uitkomen, dan kunnen de mensen in de lingeriezaak vaak goed advies geven.

Een Marie Jo bh die altijd goed zit

Mocht je de zoektocht willen inkorten, kies dan bijvoorbeeld voor een Marie Jo bh. Deze bh’s staan bekend om hun erg prettige pasvorm, maar zeker ook om de looks. Het merk Marie Jo is een merk gericht op comfort en elegantie dat zeker ook een verrassende kant kan hebben. Door te kiezen voor een bh van Marie Jo ben je er dus van verzekerd dat de bh lekker zit en er ook nog een leuk uit ziet.

https://dolcedonna.shop/collections/marie-jo