Hyvesblog
Image default
Hobby en vrije tijd

De schilderskoffer en zijn voordelen

Schilderskoffers zijn er in oneindig veel varianten en soorten. Vaak zijn schilderskoffers te koop die al gevuld zijn met een bepaalde verf of met lege doeken. Zo heb je koffers speciaal gevuld met acryl verf of olieverf. Voor de meer ervaren kunstenaars die al hun eigen verf hebben kan een leeg schilderskoffer een uitkomst bieden. Het koffer kan dan dus makkelijk gevuld worden met eigen schildersspullen.

De voordelen van een schilderskoffer

Het grootste voordeel van een schilderskoffer is dat je er compact al je schildersspullen in kunt opbergen. Zo oogt je atelier of kamer een stuk opgeruimder dan alle spullen compact samen in een koffer zitten. Ook is het handig dat je je verfspullen makkelijk kunt meenemen. Doordat je de schilderskoffer makkelijk mee kunt nemen maakt het dus niet meer uit waar je bent, je kunt altijd schilderen. Het voordeel ten opzichte van een tas is dat je de verfspullen in een koffer steviger vast kunt zetten. Zo hoef je met een koffer dus nooit bang te zijn dat verf gaat lekken of dat je tas vies wordt door de verf.

Prijzen van schilderskoffers

Doordat er zoveel verschillende varianten te benoemen zijn van een schilderskoffer zijn ook de prijzen erg uiteenlopend. Het is logisch dat een leeg koffer een stuk minder kost dan een koffer dat al gevuld is met verf. Het voordeel van een leeg koffer is dat je er je eigen verfspullen in kunt opbergen. Mocht je nog geen eigen verfspullen hebben dan is het wellicht beter om een gevuld koffer te kopen.

https://www.schildersezel-enzo.com/product/schilderskoffer-set/