Hyvesblog
Image default
Zakelijk

Coronaproof oplossingen

Covid is helaas nog niet verdwenen. We doen allemaal ons best om ons zo veel mogelijk aan de maatregelen te houden maar komen nog niet veel verder. Om alvast een veilige terugkomst in jouw bedrijf te creëren is het een goed idee om nu alvast na te denken over de hygiëne maatregelen die je zou kunnen nemen. Sommige zullen wellicht al bij jou bekend zijn, maar sommige zijn wellicht nog compleet nieuw.

 

Communicatieborden

Beschermende maatregelen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit onze maatschappij.

Om jouw bezoekers en medewerkers zo volledig mogelijk te informeren over de corona maatregelen die je hanteert in jouw bedrijf kunt je dit vermelden middels het ophangen van posters of banners, het uitdelen van flyers of het plaatsen van kleinere informatiestandaards. Duidelijke communicatie is belangrijk zodat iedereen weet waar ze aan toe zijn.

Om de maatregelen tegen het coronavirus (COVID-19) op een nette maar toch heel duidelijke manier onder de aandacht te brengen kun je ook gebruik maken van een communicatie display. Veel bedrijven maken deze standaard onder de naam winkeldisplay. Wanneer je deze plaatst in de wandelgangen is er geen ontkomen aan. Op dit display kunt je vervolgens verschillende berichten vermelden zoals ‘’houd 1,5m afstand’’. De meeste displays zijn van karton gemaakt, waardoor je niet de hoofdprijs betaald voor een tijdelijke oplossing.

Vloersticker

Mochten uw medewerkers te veel bezig zijn met appen en naar de grond kijken in plaats van naar de communicatie borden dan kun je altijd nog hun aandacht trekken met een vloersticker. Deze vloerstickers kunnen verschillende meldingen verspreiden. Zo kun je jouw regels er op vermelden, het aantal personen per ruimte of de looproute binnen jouw bedrijf. In het grootste gedeelte van de tijd worden ze gebruikt als houd afstand sticker om je erop te attenderen 1,5 m afstand te houden. Bij het versoepelen van de maatregelen kun je de stickers gemakkelijk weer verwijderen.

Spatscherm

De oplossing van een kuchscherm zie je in diverse opties terugkomen. Zo zijn er bedrijven die zelf schermen maken middels een stuk plastic of plastic folie, maar ze zijn ook kant en klaar te koop als een plastic scherm op pootjes. Op deze manier kun je dadelijk op een veilige manier jouw medewerkers en klanten bedienen vanaf jouw receptie, toonbank of kassa. Het spatscherm welke je al vaker zag bij horecagelegenheden kan nu worden gebruikt als kuchscherm of corona scherm om de verspreiding van het virus tegen te gaan.

https://endlessbranding.com/sticker-afstand-houden/