Hyvesblog
Image default
Zakelijk

Antecedentenonderzoek

Bedrijven maken steeds vaker gebruik van een eigen privé detective. Helaas zijn er zaken waarbij je zelf als werkgever bewijs moet verzamelen. Het wordt bijvoorbeeld steeds lastiger om iemand binnen je bedrijf te ontslaan. Zelfs als iemand fraude of diefstal gepleegd hebt mag je hem niet op staande voet ontslaan. De privé detective helpt je graag om duidelijkheid te krijgen binnen een zaak. We zorgen ervoor dat je antwoord krijgt op vragen waar je als werkgever al een tijdje tegenaan loopt. Helaas is het niet eenvoudig om antwoord te krijgen op bepaalde specifieke vragen. Gelukkig helpen we je graag op weg en zorgen we ervoor dat je wel antwoorden krijgt op de vragen waar je als werkgever tegenaan loopt. Vooral werkgevers maken vanwege de strengere ontslagregels steeds vaker gebruik van een privé detective. Natuurlijk helpen we je graag om antwoord te krijgen op de veel gestelde vragen. Dankzij officieel erkend bewijs krijg je ook antwoorden waar je verder mee kan als werkgever.

Antecedentenonderzoek bij nieuw personeel of zakenpartner

Het aannemen van nieuw personeel is natuurlijk een hele stap binnen je bedrijf. Soms gaat het om een belangrijke functie. Je wilt dan wel dat je personeel voor 100% kan vertrouwen. Natuurlijk kan je op je eigen gevoel afgaan. Maar soms zegt je eigen gevoel nog lang niet alles. Als privé detective kunnen we je helpen bij het maken van een verstandige keuze. We helpen je graag om achtergrondinformatie te verzamelen over je nieuwe personeelslid. Met een antecedentenonderzoek spitten we in het verleden van je werknemer. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we precies waar we moeten zoeken om meer informatie te krijgen. Zo kunnen we je laten weten of je nieuwe personeelslid wel te vertrouwen is. Dankzij onze antwoorden weet je precies of het slim is om iemand in dienst te nemen.

Schakel je eigen privé detective in

Wil je binnenkort nog iemand in dienst gaan nemen? Uiteraard staan we ook voor je klaar bij spoedklussen. Een antecedentenonderzoek kunnen we binnen een uur voor je uitvoeren. Zo weet je precies of je beslissing de juiste is om te nemen. Dankzij onze ervaring kan je als werkgever eindelijk een weloverwogen beslissing nemen.