Hyvesblog
Image default
Gezondheid

Voordelen van Massage Gun

Massage Gun zijn de nieuwste innovaties die zijn gemaakt voor het herstel van spieren. Tegenwoordig is het een populair hulpmiddel geworden voor veel atleten in de wereld die de leiding willen nemen over hun spier therapie en spierherstel proces.

Het is bekend dat een massage gun dezelfde resultaten geeft als een diepe weefselmassage. Het maakt het voor de meeste mensen gemakkelijker om hun gezondheid te behouden, of ze nu sporten of gewoon fitness bewust zijn.

De voordelen van een massage gun zijn als volgt:

* Sportprestaties, letselpreventie en herstel: de beste massage die wordt aangeboden door een massage gun helpt de spiercontractie te verbeteren, waardoor de spieren en fasciale weefsels kunnen worden verlengd en versterkt. Het toevoegen van massagetherapie aan uw leven en na de training is een geweldige manier om stress te verminderen. Het belangrijkste motief van een massage is om de spieren te helpen ontspannen en spanning in het lichaam te verminderen, wat de hersteltijd tussen de trainingen zou helpen verkorten, aangezien giftig afval continu wordt verwijderd om de spieren in de kortst mogelijke tijd terug te laten stuiteren. Bij elke diepe weefselmassage met deze pistolen worden vloeistoffen en spanning geëlimineerd in de diepe spieren en dit resulteert in een verbeterde bloedsomloop, omdat de bloed- en weefselcellen stoffen uitwisselen die het weefselmetabolisme helpen stimuleren. Door de massage wordt ook de opname van voedingsstoffen en zuurstof verbetert, waardoor de bloedcirculatie door het lichaam wordt verbeterd. Het helpt ook om overtraining te stoppen vanwege het kalmerende effect dat het heeft op het zenuwstelsel. Het geneest en onderdrukt verwondingen, omdat de verbeterde circulatie verklevingen helpt afbreken en de verhoogde productie van voedingsstoffen en vloeistoffen kan helpen bij snel weefselherstel. Sportprestaties worden ook beter, omdat de massage gun helpen bij het verbeteren van kracht en prestaties, waardoor de spieren krachtiger en efficiënter worden.

* Rehabilitatie:

Massage is de krachtigste vorm van revalidatie therapie voor blessures, omdat het niet alleen het herstelproces versneld, maar ook het letsel blokkeert. Massage Gun werken als een aanvulling op het standaard revalidatieproces voor blessures en stimuleren de genezing en het herstel van geatrofieerde spieren als gevolg van trauma of ziekte. Verhoogde circulatie in de spieren en fasciale weefsels helpt de geblesseerde gebieden om efficiënter te worden en binnen korte tijd te genezen.

* Melkzuur vrijgeven:

Melkzuur vormt zich wanneer de zuurstofniveaus in het lichaam lager zijn en het lichaam dit begint te compenseren door nieuw gevormd lactaat in energie om te zetten. Dit gebeurt meestal tijdens energetische inspanning en het melkzuur heeft de neiging zich sneller op te bouwen in de bloedbaan dan dat het kan afbranden. Hierdoor kunt u zich uitgeput en moe voelen en kunt u krampen in uw spieren krijgen. Het beste massage gun kan deze situatie omkeren, omdat het de verspreiding van melkzuur en andere gifstoffen van de spieren naar de omliggende weefsels helpt. Dit zal het risico op spierpijn verminderen dat vaak optreedt na langdurige inspanning als gevolg van ophoping van melkzuur.

* Verlicht spierspasmen en stijfheid:

Massage Gun kunnen spierspasmen en stijfheid helpen verminderen die kunnen ontstaan door zware trainingen. De spierspasmen leiden over het algemeen tot ischemie in de spieren, wat betekent dat de spier geen goede doorbloeding heeft. Dit kan leiden tot spasmen die pijn veroorzaken. Het massage gun oefent druk uit op de spieren, pezen en ligamenten om ze te helpen efficiënt en ontspannen te worden, waardoor spasmen en pijnlijke weeën worden verlicht.