Hyvesblog
Image default
Beauty en verzorging

Volg een cursus en leer alles over de hair weave

De Hairweave Company biedt in samenwerking met HA!R een cursus aan waarin je alles leert over de hair weave. Iedereen is welkom bij de cursus. Of je nu een eigen salon hebt of het gewoon leuk vindt om deze cursus te volgen: vanaf € 295,- volg jij als geïnteresseerde deze opleiding. Misschien word jij wel de nieuwe Hair Artistic Professional en ga jij na deze opleiding aan de slag als kapper bij dit hairextensionbedrijf. Je leert tijdens de opleiding alle kneepjes van het vak. De docenten die de opleiding geven, hebben zelf ieder meer dan vijftien jaar ervaring, dus zij weten ook echt waar ze het over hebben.

Wat komt er allemaal aan bod tijdens de opleiding over hair weaves?

Tijdens de cursus over haarverlenging leer je alles wat je moet weten over hair weaves. Zo kun jij na deze opleiding dit werk ook als een professional uitvoeren. Als je een eigen kapsalon hebt of werkt in een salon, is dit zeker een waardevolle aanvulling op je takenpakket. In de opleiding leer je onder andere een hair weave:

  • Op een veilige en unieke manier te bevestigen aan haar;
  • In lagen aan te brengen;
  • Een exacte kleur te geven van het echte haar van een klant.

Kijk vooral snel verder op de website van de Hairweave Company en bemachtig vandaag nog je plekje in de cursus. Vol is vol en het is zonde als je net de laatste beschikbare plek mist.

Boek de cursus snel online en word een echte hairweaveprofessional

Schrijf je vandaag nog in voor de cursus en leer alles over de hair weave. Laat je dit liever over aan iemand anders? Dan ben je van harte welkom in een van de salons van dit bedrijf en bevestigt een van de kappers met veel plezier bij jou een van de hair weaves op een veilige manier met een rubberen bevestiging.