Hyvesblog
Image default
Aanbiedingen

Mindful leren eten met behulp van een professionele diëtist in Den Haag

Bij een diëtist in Den Haag ben je niet alleen aan het juiste adres wanneer je wilt afvallen in Den Haag. Gewichtsverlies staat bij mindful eten niet centraal, maar juist je honger- en verzadigingsgevoel. Een dergelijke training leert je naar de signalen van je lichaam te luisteren, zodat je de juiste eetkeuzes maakt. En het extra goede nieuws? Wat genieten betreft hoef je geen enkel stapje terug te doen dankzij Gezond Leven Diëtisten!

Een gezonde relatie met eten opbouwen

Wil jij ook een gezondere relatie met eten opbouwen met de hulp van een diëtist in Den Haag? Dan ben je bij de praktijk Gezond Leven Diëtisten aan het juiste adres. De diëtisten helpen je bewust om te gaan met de voeding die je eet en hoe je dat doet. De praktijk bestaat uit zes ervaren en betrokken diëtisten, die elk in het bezit zijn van een erkend diploma en ingeschreven staan in het kwaliteitsregister paramedici.

Beter naar je lichaam leren luisteren

Wil je niet per se afvallen in Den Haag, maar heb je de hulp van een diëtist in Den Haag bij het mindful eten nodig? Het trainingsprogramma dat Gezond Leven Diëtisten je biedt, geeft je handvatten om de haat-liefdeverhouding met eten te doorbreken. De oefeningen helpen je je eigen gevoelens beter te analyseren en ook lukt het je beter naar je lichaam te luisteren. De training bij deze diëtist in Den Haag bestaat uit vijf bijeenkomsten van anderhalf uur.

Maak je eerste afspraak

Het programma ‘mindful eten’ van deze gerenommeerde praktijk is gebaseerd op mindfulness: het bewust en zonder oordeel in het hier en nu zijn. Zo handel je meer op basis van je bewuste keuzes in plaats van automatisme. Ben je geïnteresseerd in dit programma, of heb je hulp nodig bij het afvallen in Den Haag? Zowel telefonisch als via de website kun je contact opnemen om een eerste afspraak te maken. Doorgaans kun je binnen enkele dagen terecht.