Hyvesblog
Image default
Aanbiedingen

Je huis verkopen? Hier moet je op letten!

Het is vaak een van de belangrijkste en meest memorabele momenten van uw leven: verhuizen. Daarom is het belangrijk om er goed op voorbereid te zijn. Wanneer u voor het eerst een huis koopt of verkoopt, heeft u waarschijnlijk veel aan uw hoofd. Daarom willen we graag een aantal zaken op een rij zetten die voor u belangrijk kunnen zijn. Lees dus snel verder, dan bent u straks goed op de hoogte!

 

Uitstraling van het interieur

Zorg bij bezoek voor een neutraal interieur. Potentiële kopers moeten zich kunnen voorstellen dat ze in jouw huis wonen. Zorg dat je muren neutraal van kleur zijn, maar maak de kamers af met kleurrijke sierkussens of leuke kaarsen. In de ideale situatie bergt u spullen op die u voor uw hobby gebruikt: fietsen, borstelezels en dergelijken. Potentiële kijkers geven de voorkeur aan een neutrale maar toch huiselijke sfeer. Om ervoor te zorgen dat je ze versteld doet staan met je interieur, kun je een verkoopstylist inhuren. Deze zorgt ervoor dat uw woning volledig verkoop klaar wordt gemaakt en geeft advies over meubels en accessoires. 

 

Goede afbeeldingen
Foto’s zeggen vaak meer dan worden en de eerste indruk is erg belangrijk voor potentiele kopers. Daarom is het zo belangrijk om goede foto’s van je huis te maken. Potentiële kopers bekijken tientallen woningen tegelijk op sites als Funda en klikken direct op woningen die hen interesseren. Of zij zich aangesproken voelen door uw woning, hangt af van hoe u (en uw makelaar) uw woning presenteert. 

 

Een makelaar helpt je op weg
Om ervoor te zorgen dat u niets vergeet, is het verstandig om een makelaar in te huren. Deze zit vaak al enkele jaren in het vak en weet daardoor als geen ander hoe hij een huis moet verkopen. Op juistemakelaar.nl vindt u eenvoudig de juiste makelaar voor uw wensen. Zo kunt u eenvoudig uw voorkeuren aangeven op de website, waarna u een mailtje ontvangt met de makelaars die aan uw eisen voldoen. Zij nemen vervolgens contact met u op voor een vrijblijvend gesprek, zodat u ze in alle rust goed kunt vergelijken en uiteindelijk de makelaar kunt kiezen die het beste bij u past. 

https://juistemakelaar.nl/