Hyvesblog
Image default
Eten en drinken

Italiaanse catering met passie voor het vak

Bent u op zoek naar een heerlijk Italiaanse catering? Zoek dan niet verder, want bij ons zit u gebakken. Wij zijn een jong en veelzijdig cateringbedrijf me passie voor ons vak. Wij kunnen diverse vormen van catering verzorgen voor u maar zijn gespecialiseerd in Italiaanse catering. Wij kunnen catering bij u op locatie regelen of op elke gewenste locatie die u wilt.

Italiaanse catering

 Ons cateringbedrijf is gespecialiseerd in Italiaanse catering. Zo bieden wij heerlijke antipasta planken aan of een toetjesbuffet in Italiaanse sferen. Denk bijvoorbeeld aan tiramisu, limocello, panna cotta of heerlijk ambachtelijk ijs. Ook hebben wij allerlei hapjes, van hapjes met Italiaanse vleeswaren en ham tot mozarella spiesjes of pittige olijvenmix. Ook verzorgen wij voor dinercatering. Hierbij kunt u denken aan een Italiaanse catering tijdens een receptie, bruiloft of feest. Ook voor en zakelijk evenement staan we graag voor u klaar. Van lekkere borrelhapjes tot 5-gangen diner van sterrenkwaliteit, bij ons kunt u alle kanten op. Op basis van uw wensen creëren onze chefkoks een menu op maat, natuurlijk met Italiaanse smaken. We zijn niet voor niets een Italiaanse catering.

 

Meerdere hapjes op de tafel

Naast het cateren van diners bieden wij ook nog Italiaanse catering in de vorm van aan buffet aan. Ideaal voor een feestje. Wij hebben meerdere buffetten in verschillende Italiaanse thema’s. Niets voor niets zijn wij een Italiaanse catering. Wel is elk buffer anders, met onze passie voor het vak en onze creativiteit proberen we de gasten altijd weer te verrassen. Het huren van Italiaanse catering kan een goede oplossing voor een bruiloft, verjaardag, jubileum of ander feest. U bepaalt in overleg met koks welk buffet bij uw gezelschap en uw feest past, waarna wij de buffet catering tot in de puntjes verzorgen. Dat is het dolce vita van Italië toch?