Hyvesblog
Image default
Woning en Tuin

Bestel een prachtige hanglamp of klok van hout bij deze bijzondere organisatie

Wilt u uw kamer extra sfeer geven met een prachtig product met een bijzonder verhaal? Kies er dan voor om een mooie hanglamp van hout of houten klok te kopen bij Zorgboerderij de Lingehof. De Lingehof is een zorgboerderij waar mensen met een verstandelijke beperking werken. Zij werken elke dag met liefde en plezier aan bijzondere, handgemaakte producten. De hanglamp van hout en houten klok behoren tot de collectie handgemaakte producten die u bij deze organisatie kunt kopen. Beide producten hebben prachtige, originele ontwerpen waarmee u uw kamer direct sfeer geeft. Omdat alle producten handgemaakt zijn, is geen enkel product hetzelfde. Ieder product is voorzien van de naam van de houtbewerker. U bent dan ook verzekerd van een écht uniek exemplaar!

Een bijzonder cadeau voor uw geliefden of relaties

Ook als u op zoek bent naar een bijzonder cadeau, dan bent u bij Zorgboerderij de Lingehof op de juiste plek. De producten die u er kunt kopen, zoals een hanglamp van hout en een houten klok, zijn gemaakt door mensen met een verstandelijke beperking. Ieder product is met passie gemaakt en helemaal uniek. Zowel de houten klokken als de houten hanglampen kunt u in verschillende modellen bestellen. U kunt daarbij ook uw eigen wensen doorgeven. Zo bepaalt u zelf bijvoorbeeld de kleuren, wijzerplaat en uur-aanduidingen van de houten klok die u hier kunt kopen. Ook de afmetingen bepaalt u zelf. U geeft hiermee een handgemaakt en uniek cadeau dat voldoet aan de stijl en wensen van de gelukkige ontvanger.

Kies voor een mooie, handgemaakte hanglamp van hout of houten klok

Omdat de producten van Zorgboerderij de Lingehof gemaakt zijn door mensen met een verstandelijke beperking, weet u zeker dat u een bijzonder product in huis haalt. Met een hanglamp van hout of houten klok geeft u uw kamer een prachtige sfeer. De producten hebben allen een moderne uitstraling, waardoor ze in iedere stijl kamer passen. Bent u benieuwd welke hanglamp of klok van hout bij u past? Bekijk dan de website of neem contact op met de organisatie om uw wensen te bespreken.