Hyvesblog
Image default
Muziek

Laat uw Bösendorfer piano repareren door een pianospecialist

Bent u op zoek naar een gerenommeerd bedrijf waar u terecht kunt voor zowel de aanschaf van een piano als het laten restaureren van uw huidige instrument? Evert Snel is een veelzijdig bedrijf dat diverse diensten rondom de verkoop en het onderhoud van piano’s aanbiedt. De firma heeft ruime ervaring en gedegen kennis op zak en begeleidt u graag in de zoektocht naar het perfecte instrument.

Onderhoud en restauratie van uw piano

Een Bösendorfer piano is een zeer populair en geprezen instrument. Het geluid van deze piano onderscheidt zich door de zoete en volle klanken. Een klein onderhoud of een complete restauratie van het instrument is op zijn tijd noodzakelijk om de mooie klank te behouden. De professionals van Evert Snel kennen het merk als geen ander en erkennen dat ieder individueel instrument om een eigen, zorgvuldige aanpak vraagt. Wilt u uw huidige piano laten restaureren door een deskundige piano expert? De medewerkers van Evert Snel staan graag voor u klaar. Met vakmanschap en liefde voor het instrument, laten zij uw vleugel weer klinken als vanouds.

De zoektocht naar het perfecte instrument

Heeft u geen Bösendorfer piano, maar zoekt u wel naar een ideale piano? Of u nu een nieuwe vleugel of een tweedehands piano aan wilt schaffen: bij Evert Snel is de perfecte piano binnen handbereik. De professionals helpen u graag met het maken van een juiste koopkeuze. Zij luisteren naar uw wensen en kijken samen met u welk instrument het meest geschikt is. Dit kan een Bösendorfer piano zijn of een vleugel van een ander merk.

Bezoek de showroom

Wilt u een nieuwe piano kopen of uw huidige vleugel laten restaureren? De muziekexperts van Evert Snel zijn u graag van dienst. U bent van harte welkom in de showroom in Werkhoven, nabij Utrecht. Hier kunt u zich oriënteren op nieuwe en gereviseerde instrumenten. Koopt u een instrument, dan profiteert u bovendien van vijf jaar garantie op elke aankoop en restauratie. Wilt u meer weten over het aanbod, de werkwijze en de mogelijkheden die het bedrijf aanbiedt? Neem dan telefonisch contact op.

https://www.evertsnel.nl/