Hyvesblog
Image default
Eten en drinken

Taart per post

Brievenbusbanket.nl

Taart per post?

Bij brievenbusbanket.nl besteld u ambachtelijke brievenbustaart die we door het formaat leveren door de brievenbus. Het voordeel is dat de ontvanger niet thuis hoeft te blijven voor de levering.

Verschillende soorten taart per post

Wij hebben zorgvuldig vier verschillende soorten brievenbustaart samengesteld.

U kunt kiezen uit de volgende soorten ambachtelijk banket:

  • Walnoot Sinaasappel Banket
  • Haagsche Hopjes Banket
  • Kaneel Banket
  • Chocolade Banket

Ook is er de mogelijkheid om grotere brievenbus doosjes te bestellen met verschillende soorten brievenbustaart er in. Dit betekend dat u wel tot vier verschillende soorten in het zelfde doosje kan laten leveren, kijk voor de mogelijkheden bij categorie combinatiebox.

Thuiswerken

Vooralsnog is thuiswerken momenteel de norm en het sociaal contact van de bedrijfs kantine is momenteel totaal weggevallen.

Wij van brievenbusbanket.nl hebben hier een perfecte oplossing voor, verstuur een taart per post naar uw personeel of collega’s met een leuke boodschap er bij. Uw personeel of collega’s zullen dit enorm waarderen en meerdere bedrijven gingen u al voor.

Voor grotere zakelijke mogelijkheden kunt u contact opnemen met onze klantenservice, samen kijken we naar een passende oplossing voor een zakelijke bestelling op maat.

https://www.brievenbusbanket.nl/